Breaking News

ΗΠΑ - Μίσιγκαν: Τρεις νεκροί και 6 τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολείο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τουλάχιστον τρεις μαθητές σκοτώθηκαν και άλλοι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων κι ένας εκπαιδευτικός, από πυροβολισμούς σε σχολείο στην πολιτεία του Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το BBC, οι τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι ο δράστης, ένας 15χρονος μαθητής, παραδόθηκε πέντε λεπτά αφότου κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο Oxford High School (δημόσιο Γυμνάσιο/Λύκειο), σε περιοχή της κωμόπολης Oxford Township της κομητείας Όκλαντ, περίπου 40 μίλια (65 χιλιόμετρα) από το Ντιτρόιτ.

Ο βοηθός σερίφη της κομητείας του Όκλαντ, Mike McCabe, είπε στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου έξω από το σχολείο ότι οι κλήσεις στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ξεκίνησαν στις 12:51 το μεσημέρι της Τρίτης (τοπική ώρα). «Μέσα σε λίγα λεπτά, οι υπάλληλοι είχαν λάβει 100 κλήσεις στο 911», τόνισε χαρακτηριστικά.


Η αστυνομία λέει ότι ο έφηβος έδρασε μόνος του και πως πυροβόλησε 15 έως 20 φορές με ημιαυτόματο πιστόλι. Τα κίνητρά του παραμένουν αδιευκρίνιστα, καθώς αρνήθηκε να μιλήσει.

Ένας αστυνομικός ανέφερε ότι κατά τη σύλληψη δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί και πως ο έφηβος δεν τραυματίστηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο του MSNBC.


Πληροφορίες από: BBC