Breaking News

Γ. Λιάγκας - Β. Περρής: Ένταση για τα μέτρα - «Εγώ που εμβολιάστηκα είμαι μ...ς;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν στο Πρωινό ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών και την επιβολή προστίμου 100 ευρώ κάθε μήνα σε περιπτώσεις άρνησης. Μεταξύ άλλων, είπαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης:

Βαγγέλης Περρής: «Υπάρχει ένα θέμα που είναι ουσιαστικό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι δεν έχουν πάρει καν χαμπάρι ότι υπάρχει κορονοϊός. Είναι απομονωμένοι στο σπίτι τους, στο χωριό τους, στο βουνό, παίρνουν τη σύνταξή τους κάθε μήνα και τα βγάζουν πέρα με το ζόρι. Και ξαφνικά θα δουν ότι μειώνεται η σύνταξή τους, χωρίς να ξέρουν καν το γιατί...».

Γιώργος Λιάγκας: «Το πας λάθος, το πας λαϊκίστικα, ενώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση. Δεν το περίμενα από σένα... Κι εγώ διαφωνώ με τα 100 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι αντιδημοκρατικό, αλλά είναι στα όρια του πόσο "τσιγκλίζεις" έναν άνθρωπο. Όμως, να πούμε και κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μ@λ@κ@ς; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου "Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χα χα. Κι αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς". Σώπα ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Δηλαδή, γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο τον εαυτό μου και τα παιδιά μου για το κοινωνικό καλό και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο;... Να το λέει μια γιαγιά να της τα δώσω εγώ τα 100 ευρώ... Όμως, το λέει κι αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά».

Βαγγέλης Περρής: «Να πω κάτι, που θα μπορούσε να λύσει κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα... Θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι' αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν...».

Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι δικτατορία. Το ακούω το πρωί και στα ραδιόφωνα... Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία. Είναι δικτατορία αυτό που λες!».

Δείτε το βίντεο.