Breaking News

Λιάγκας: «Το σόου του Κοκλώνη κοστίζει 280.000 ευρώ το επεισόδιο... κάποιοι δεν του λένε τι να κάνει σωστά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα ποσοστά τηλεθέασης στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου σχολιάστηκαν τη Δευτέρα στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να πετάει «καρφιά» για το «The Voice», αλλά και για τον Νίκο Κοκλώνη που παρουσιάζει το J2US.

«Εγώ θλίβομαι... Το σόου του Κοκλώνη - με τηλεθέαση το Σάββατο 10,8% - κοστίζει 280.000 ευρώ το επεισόδιο.  Είναι ό,τι πιο ακριβό έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Άρα, κάποιοι άνθρωποι, που είναι δίπλα του, δεν του λένε κάτι να κάνει σωστά. Εγώ με χαρά να το πω και τζάμπα. Αν θέλει ο Νίκος Κοκλώνης να χάνει κάθε εβδομάδα 150.000 απ' την τσέπη του... Χάνει λεφτά...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Ο Κοκλώνης είναι ένας παραγωγός, ο οποίος τους πληρώνει όλους. Γιατί; Όλα μετρώνται κάθε χρονιά με τα νούμερα;», σχολίασε η Φαίη Σκορδά, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Ούτε ο ημιτελικός του "The Voice" με 11,1%... Τρίζουν τα κόκκαλα αυτού που το βρήκε... Όταν το κάναμε στον ΑΝΤ1, αν πέφταμε κάτω από 50% παθαίναμε σοκ. Και ο ΣΚΑΪ έκανε μεγάλα νούμερα, με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, όταν το πρωτοπήρε...».