Breaking News

Μαίρη Συνατσάκη: «Οι Ράδιο Αρβύλα δεν κρύφτηκαν, μίλησαν με ειλικρίνεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», η Μαίρη Συνατσάκη είπε στην κάμερα του Πρωινού:

«Το μοναδικό ευχάριστο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μιλάμε πια για τα πράγματα με το όνομά τους. Λέμε reνenge pοrn, λέμε όρους, μαθαίνουμε ορολογίες, βγαίνουμε μπροστά σε κάμερες κι όσο άβολο κι αν είναι, λέμε ότι αυτό είναι φοβερά κατακριτέο, φρικτό και υπάρχουν συνέπειες. Αυτό είναι το μοναδικό που με κάνει να αισιοδοξώ ότι μπαίνουμε σε μία άλλη εποχή, που πια δεν στοχοποιείται το θύμα, αλλά παίρνει τη θέση που του αρμόζει ο θύτης.

Ήταν πολύ ειλικρινής η αντιμετώπιση της κατάστασης από τους "Ράδιο Αρβύλα". Δεν κρύφτηκαν, μίλησαν με ειλικρίνεια για ένα πράγμα, το οποίο τους έφερε κι εκείνους σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Εμένα μου έχει συμβεί στη δική μου ζωή, με έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο, μετά από χρόνια να αποκαλυφθεί ένα πιο σκοτεινό κομμάτι της προσωπικότητάς του και της συμπεριφοράς του. Όχι απλά έπεσα από τα σύννεφα, αλλά ταράχτηκε όλο μου το σύμπαν... Πολλές φορές, ακόμα και στο σπίτι ενός ανθρώπου να είσαι, δε μπορείς να τα ξέρεις όλα. Δεν μου φαίνεται παράλογο να μην γνωρίζει τη συμπεριφορά του το περιβάλλον του.

Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κoρίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια. Έλεος!... Πρέπει να συμβουλέψουμε τα αγόρια για το πώς θα βλέπουν ισότιμα τα κoρίτσια».