Breaking News

Μάριος Ιορδάνου: «Από μικρός ήμουν μοναχικός λύκος, στη Σοφία βρήκα τη λύκαινά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Open Weekend» φιλοξενήθηκε ο Μάριος Ιορδάνου, ο οποίος μίλησε αρχικά στην Ελένη Τσολάκη για το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός (σκηνοθέτης και σεναριογράφος) είχε παντρευτεί τον Ιούλιο του 2014 με τη συνάδελφό του Σοφία Καζαντζιάν, με την οποία είναι μαζί από το 2008. 

«Από μικρός ήμουν μοναχικός λύκος. Πάντα πίστευα ότι, όταν όλοι είναι φίλοι σου, είναι εχθρός ο εαυτός σου. Οπότε θέλω να έχω δίπλα μου επιλεγμένα κάποιους ανθρώπους. Όμως, ως μοναχικός λύκος, στη Σοφία βρήκα τη λύκαινά μου. Για τη Σοφία νιώθω κάτι παραπάνω από έρωτα και αγάπη. Νιώθω ευγνωμοσύνη επειδή ήρθε σ' αυτόν τον κόσμο και, επίσης, ευγνωμοσύνη γιατί βρέθηκε στο δρόμο μου και με δέχτηκε. Η Σοφία είναι το δώρο που μου επιφύλαξε η ζωή», εξομολογήθηκε ο Μάριος Ιορδάνου.

Και πρόσθεσε: «Έχω έναν πατέρα βράχο, που λάτρευε τη μητέρα μου. Η μητέρα μου πέθανε πριν λίγα χρόνια, "έλιωσε" από καρκίνο, και ο πατέρας μου ήταν 50 χρόνια μαζί της. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της, της έπιανε το χέρι και της έλεγε "Μη φοβάσαι αγαπημένη μου, είμαι εδώ μαζί σου"... Οπότε εγώ δε θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, αυτό το μεταβίβασα στη σχέση μου».

Στη συνέχεια, είπε για τις γυναικοκτονίες που συμβαίνουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον κόσμο:

«Συμβαίνουν πολλές γυναικοκτονίες. Το φοβερό με τις γυναικοκτονίες ποιο είναι ;... Αυτοί που τολμάνε και σκοτώνουν τη γυναίκα τους, μάλλον θα ήθελαν να σκοτώσουν τη μάνα τους. Αυτό είναι το πρόβλημα... Υπάρχουν σχέσεις μέσα στην οικογένεια προβληματικές. Και επίσης, υπάρχουν πολλοί σeξιστές... Σε όλο τον κόσμο, μέχρι πρότινος, ο βιaσμός της γυναίκας θεωρούνταν έγκλημα κατά της ιδιοκτησίας του άντρα. Και αυτό συνέβαινε και σε χώρες του δυτικού κόσμου. Στη Γερμανία, μόλις το 1997 καταργήθηκε αυτός ο νόμος. Θεωρούσαν τη γυναίκα τους κτήμα τους...».


Τον Μάιο του 2021 ο Μάριος Ιορδάνου είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή του για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του...

«Πήγα να πεθάνω. Και μόνο που είμαι εδώ και είμαι ζωντανός είναι δώρο. Έπαθα τέσσερα εγκεφαλικά, έχασα το φως μου, τυφλώθηκα, χτύπησα το κεφάλι μου. Ήμουν "νεκρός", σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπάει.. Χαίρομαι που υπάρχω, που μπορώ και ανασαίνω, που μπορούμε και κάνουμε μία ωραία συνέντευξη», είπε στην Ελένη Τσολάκη.