Breaking News

The Black Bachelor: Το ξέσπασμα των σεναριογράφων - «Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, για την κριτική που ασκήθηκε από τον κριτικό κινηματογράφου Χρήστο Μήτση, ξέσπασαν και οι σεναριογράφοι της ταινίας, η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου.

Το «The Black Bachelor», σε σκηνοθεσία από τον Γιάννη Παπαδάκο, που είναι η τέταρτη ταινία της σειράς «The Bachelor», έκανε πρεμιέρα χθες (Πέμπτη, 9/12), ενώ η avant premiere είχε γίνει το βράδυ της περασμένης Τρίτης 7 Δεκεμβρίου σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Η Σοφία Καζαντζιάν είπε,  μεταξύ άλλων, στο Πρωινό: «Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε θα εστιάσουμε στην κριτική του κύριου Μήτση, αλλά μας ενδιαφέρει το σχόλιο. Είναι κάτι παραπάνω από κριτική και από ταινία αυτό που γίνεται. Όταν ζούμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή, που καθημερινά συντονιζόμαστε για να μετρήσουμε θανάτους και διασωληνώσεις, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί κάποιος το δημόσιο βήμα του για να εκφράζει τη στενοχώρια του, που ο covid-19 δεν κατάφερε να κάνει τους πρωταγωνιστές αυτής της τετραλογίας να νοσήσουν έτσι ώστε να μη ξαναδουλέψουν».

Από την πλευρά του ο Μάριος Ιορδάνου τόνισε: «Το σχόλιο ήταν απαράδεκτο! Στη ζωή αυτή υπάρχουν αυτοί που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και αυτοί που εμποδίζουν αυτούς που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και βγάζουν δηλητήριο. Η κακία, όμως, πίνει το μισό από το δικό της δηλητήριο. Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω. Στην υγειά σου... Μήτση!»

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι δύο σεναριογράφοι της ταινίας.