Breaking News

Θ. Ματίκα για γνωριμία της με Τ. Ιορδανίδη: «Τον κάλεσα σπίτι μου όταν μου είπε ότι βγαίνει με άλλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Θάλεια Ματίκα φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4», μαζί με το σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη. Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί σχεδόν 14 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. 

Στην έναρξη της συνέντευξης, η Θάλεια Ματίκα εξομολογήθηκε για τη γνωριμία τους στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Είχα κλείσει τα τριάντα και είχα μια χαζή σκέψη ότι... ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς, να αποκατασταθείς. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να κινηθώ εκτός χώρου, για να μην μπλέξω ξανά με καλλιτέχνη. Έλεγα ότι πρέπει να είναι κάτι ουσιαστικό, ένας άντρας μεγαλύτερός μου, που να έχει ένα σταθερό επάγγελμα. Κάτι τέτοιες βλακείες... Τελικά έρχεται η ζωή και σε προσπερνά και σου λέει "κάτσε κάτω, μην σκέφτεσαι"...

Όταν ήρθε ο Τάσος στη ζωή μου επαγγελματικά, παρόλο που μου άρεσε σαν άντρας, το είχα βγάλει απ' το μυαλό μου γιατί ήταν τέσσερα χρόνια μικρότερός μου και ηθοποιός... Στην αρχή ήμουν τελείως αρνητική, τον έβλεπα σαν έναν καλό μου φίλο και του έλεγα τα προβλήματά μου. Είχα καταλάβει ότι του άρεσα, μου το έδειχνε. Με κυνήγησε... Όταν μου ανακοίνωσε ότι βγαίνει με μια άλλη κοπέλα, κάτι ξύπνησε μέσα μου. Εκείνη την ημέρα τον κάλεσα στο σπίτι μου να δούμε DVD...».


«Εγώ ήμουν σε μία σχέση, που την υπεραγαπούσα. Ήμασταν εpωτευμένοι. Να είναι καλά το κoρίτσι εκεί που είναι. Μάλιστα, έμαθα ότι έχει κάνει και οικογένεια...

Ήρθε για δουλειά η Θάλεια και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι εpωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα... Έκανα στη Θάλεια πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό...

Με την πρώτη φορά που την είδα με ιντρίγκαρε κι ένιωσα ότι κάτι γίνεται. Μετά προέκυψαν κάποιοι άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν, χώρισαν οι δρόμοι μας.

Η Θάλεια, μέχρι εκείνη τη στιγμή, μου έλεγε όλα τα εpωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν της είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD. Πήγα, αλλά δεν είδαμε ποτέ DVD και από τότε δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι».

Δείτε τη συνέντευξη.