Breaking News

Τ. Ιορδανίδης για γνωριμία του με τη Ματίκα: «Ήμουν σε σχέση και ήρθε η Θάλεια για δουλειά...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Τάσο Ιορδανίδη, που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς».

Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός μοιράστηκε με τους τηλεθεατές γεγονότα και σκέψεις που σημάδεψαν τη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε στο θεατρικό έργο που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Πρόκειται για την παράσταση «Θέλω να σου κρατώ το χέρι», που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου στις 29 Οκτωβρίου 2021. Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, η οποία έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, όπως και τη μουσική επιμέλεια.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα επαγγελματικά ρίσκα στις θεατρικές παραγωγές, την έπαρση στα πρώτα του βήματα και την ομαλή προσγείωση στην πραγματικότητα.

Επίσης, εξομολογήθηκε για τη γνωριμία του με τη Θάλεια Ματίκα, που μετατράπηκε στον μεγάλο έpωτα της ζωής του:

«Εγώ ήμουν σε μία σχέση, που την υπεραγαπούσα. Ήμασταν εpωτευμένοι. Να είναι καλά το κoρίτσι εκεί που είναι. Μάλιστα, έμαθα ότι έχει κάνει και οικογένεια...

Ήρθε για δουλειά η Θάλεια και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι εpωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα... Έκανα στη Θάλεια πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό...

Με την πρώτη φορά που την είδα με ιντρίγκαρε κι ένιωσα ότι κάτι γίνεται. Μετά προέκυψαν κάποιοι άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν, χώρισαν οι δρόμοι μας.

Η Θάλεια, μέχρι εκείνη τη στιγμή, μου έλεγε όλα τα εpωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν της είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD. Πήγα, αλλά δεν είδαμε ποτέ DVD και από τότε δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι».

Τον περασμένο μήνα ο Τάσος Ιορδανίδης είχε δηλώσει στο Dot για τη σύζυγό του: «Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε γιατί είναι σοκαριστικό. Δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ να αδικήσει κάποιον για το συμφέρον της ή το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της. Επίσης, έχει βοηθήσει στη δουλειά πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα... Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».


Να σημειωθεί ότι ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι μαζί περίπου 14 χρόνια. Είναι παντρεμένοι από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Δάνο (γεννήθηκε το 2013) και τη Νάγια (γεννήθηκε το 2016).