Breaking News

Μπαμπάς ξανά ο Boris Johnson (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Boris Johnson και η σύζυγός του Carrie καλωσόρισαν στη ζωή την κορούλα τους. Είναι το δεύτερο παιδί από τότε που ο Johnson έγινε πρωθυπουργός της Βρετανίας. Συνολικά, ο Johnson έχει... τουλάχιστον 7 παιδιά.

Σύμφωνα με το BBC, η Carrie Johnson γέννησε το μωρό σε νοσοκομείο του Λονδίνου το πρωί της Πέμπτης, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της.

Μια εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε ότι «και η μητέρα και η κόρη χαίρουν άκρας υγείας», ενώ ευχαρίστησε την ομάδα μαιευτικής του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη φροντίδα και την υποστήριξη.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2021, έχει επίσης έναν γιο, τον Wilfred, ο οποίος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020, λίγο καιρό αφότου ο Johnson έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από θεραπεία για τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το BBC, ο ηγέτης των Εργατικών, Keir Starmer, έστειλε τα συγχαρητήριά του για τη γέννηση της κόρης του ζευγαριού, προσθέτοντας: «Εύχομαι στην οικογένειά σας υγεία και ευτυχία».

Με την πρώτη του σύζυγο, Allegra Mostyn-Owen, ο Boris Johnson δεν απέκτησε παιδιά. Ακολούθησε ο γάμος του με τη Marina Wheeler, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Με τον ίδιο να μην επιβεβαιώνει πόσα ακριβώς παιδιά έχει αποκτήσει, φέρεται να έχει και ένα ακόμη παιδί από τη σχέση του με την Helen Macintyre, η οποία είχε προσπαθήσει αρχικά να κρατήσει κρυφή τη γέννησή του.


Πληροφορίες από: BBC