Breaking News

Ν. Κονιτοπούλου: «Δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα αν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός πάει και σε πιο μικρές ηλικίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την άποψή της για τα εμβόλια κατέθεσε η γνωστή τραγουδίστρια Νάσια Κονιτοπούλου, η οποία είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Όχι, δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι μια απόφαση συνειδητή, την οποία πήρα από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κυκλοφόρησε το εμβόλιο. Δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί. Τα εμβόλια γενικότερα πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο κι αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί.

Επίσης, σκέφτομαι ότι ίσως τελικά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό. Δηλαδή, μετά από τόσο καιρό, δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη πρόοδο. 

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός άνω των 60 είναι λάθος. Είναι αντισυνταγματικό και κατά της ελεύθερης βούλησης του ατόμου. Δεν συμφωνώ καθόλου.

Αν πάει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και στις πιο μικρές ηλικίες, δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα, θα προσπαθήσω να βρω το δίκιο μου. 

Έχω τσακωθεί με πολύ καλή μου φίλη για το εμβόλιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένει τόσο πολύ να με πείσει. Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να κάνω ένα εμβόλιο. Δε φοβάμαι ιδιαίτερα. Και να κολλήσω κορονοϊό, θα το ξεπεράσω όπως κάθε ίωση που κολλάω κάθε χρόνο».