Breaking News

Π. Ζήνα: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Β. Μοσχολιού» - Το τραγούδι που την «στάμπαρε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε την Πέγκυ Ζήνα, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στο χώρο της μουσικής και για το πρώτο της τραγούδι «Αν πας με άλλη», για το οποίο μετάνιωσε. Τότε ήταν 19 ετών.

«Με αυτό το τραγούδι θα κάνεις επιτυχία μου έλεγαν. Έκλαιγα στο στούντιο, ήθελα να πω όλα τα υπόλοιπα, όχι αυτό. Ίσως επικοινωνιακά να είχαν δίκιο, τότε ήταν της μόδας τα σλόγκαν. Εμένα, όμως, με ταλαιπώρησε πολύ, για πολλά χρόνια κανένας δεν μου έδινε τραγούδια, ακόμα και φίλοι μου. Με στάμπαρε πολύ. Την ουσιαστική μου επιτυχία την είχα το 2003 με το "Έχει σύννεφα απόψε". Όταν είδα στα Αστέρια Γλυφάδας να το τραγουδούν 3.000 κόσμος έβαλα τα κλάματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα μου (Στέλλα Χρυσικοπούλου) ήταν επαγγελματίας τραγουδίστρια. Η μαμά μου είχε σπουδαία φωνή, παρόλο που δεν έγινε ευρέως γνωστή. Δεν την αγαπούσε πολύ αυτή τη δουλειά γιατί την έβλεπα κλαμένη», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πέγκυ Ζήνα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στις σημαντικές συνεργασίες της με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ όταν ρωτήθηκε "ποιος τραγουδιστής είναι το απωθημένο σου;", απάντησε: «Με τον Γιάννη Πάριο έχουμε ένα ντουέτο, αλλά δεν έχουμε συνεργαστεί - τραγουδήσει μαζί».

«Το πρότυπό μου είναι η Βίκυ Μοσχολιού και από τη νεότερη γενιά η Άννα Βίσση», τόνισε για τις φωνές που θαυμάζει. Και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού. Εγώ στη θέση τους θα χαιρόμουν πάρα πολύ, που έγινε μια διασκευή στα Mad, το οποίο απευθύνεται περισσότερο σε ηλικίες 16 ετών. Ο Γιώργος Λεμπέσης είχε κάνει διασκευή με έναν ράπερ, τον Υποχθόνιο και το τραγούδησε ο Καταχθόνιος... Ήταν τρία είδη σε ένα. Το ό,τι δεν τους άρεσε εντάξει, αλλά δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν. Φυσικά όταν λέω κι εγώ το "Άνθρωποι Μονάχοι", το ερμηνεύω όπως μου το έδωσε ο Γιάννης Σπανός. Τιμούσαν ένα τραγούδι, που ήθελαν να το πω εγώ και να το συστήσουν ξανά στα σημερινά 16χρονα... Ενώσαμε τρία διαφορετικά είδη, βάζοντας στίχους για τους άστεγους. Φέραμε το τραγούδι στο σήμερα και το αφιερώσαμε στους άστεγους που ζούνε σε παγκάκια. Ήταν κάτι άλλο, παρά φθηνό, και δεν έπρεπε να πειράξει κανέναν η αγάπη αυτή. Εγώ ήθελα να βάλω και το πρόσωπο της Βίκυς πίσω και δεν με άφησαν. Η Βίκυ είναι το πρότυπό μου».

H Πέγκυ Ζήνα μίλησε και για τον Γιώργο Λύρα, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2007, όπως και για την κόρη τους, που είναι 10 ετών.

Δείτε τη συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν.