Breaking News

Σασμός - Δανάη Παππά: «Ο ρόλος μου είναι κόντρα σε μένα - Η Θεοδώρα θα φτάσει στα άκρα και θα το πληρώσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε η όμορφη Δανάη Παππά, η οποία υποδύεται τη Θεοδώρα Αγγελάκη στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός».

«Ο ρόλος μου είναι μισητός και είναι τόσο κόντρα στο δικό μου χαρακτήρα. Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω στη δουλειά και γουστάρω, μ' αρέσει. Είναι αυτός ο τόσο κόντρα ρόλος και μ' αρέσει όταν βλέπω τις σκηνές. Πριν το γύρισμα λέω "Σήμερα, θα πάω να δουλέψω και θα είμαι μια άλλη". Αυτό είναι πρόκληση για έναν ηθοποιό. Είναι και ο λόγος που ήθελα τόσο πολύ να συμμετέχω σ' αυτή τη σειρά, έχοντας αυτόν το ρόλο, γιατί με βοηθάει στην εξέλιξή μου ως ηθοποιός», σημείωσε η Δανάη Παππά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για την εξέλιξη της σειράς: «Η Θεοδώρα θα φτάσει στα άκρα, θα βάλει το χέρι της στη βεντέτα και θα το πληρώσει με το χειρότερο τίμημα. Θα πονέσει πάρα πολύ και καιρός ήταν, θα της γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό...».

Προς το τέλος της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα υπέροχα διακοσμητικά κεριά που φτιάχνει, ενώ εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της, τον 31χρονο επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη:

«Δουλεύαμε μαζί πριν πολύ καιρό. Ήμασταν φίλοι πριν προχωρήσουμε σε σχέση... Είναι προστατευτικός. Αυτό που μου αρέσει στο Λάμπρο και στη σχέση μας είναι ότι πιέζει ο ένας τον άλλο να γινόμαστε καλύτεροι συνέχεια». 

Δείτε όσα είπε η Δανάη Παππά στην εκπομπή του Alpha.