Breaking News

Τα «καρφιά» της Ιωάννας Μαλέσκου για τους Ράδιο Αρβύλα: «Εγώ έχω μάθει να ζητάω συγγνώμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, είναι τουλάχιστον να ζητήσεις συγγνώμη. Η μεταμέλεια και η μετάνοια και όχι η αντεπίθεση και ο αντίλογος του "ναι μεν αλλά"...»

Την τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», σχετικά με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον πρώην συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο, σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love it» το μεσημέρι της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια τόνισε χαρακτηριστικά:

«Eίναι αυτή η περίπτωση που ουσιαστικά στρέφεις τα βέλη και αντεπιτίθεσαι ή επιστρέφεις αυτό το οποίο έχει ξεκινήσει σε μια άλλη οδό. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από την τοποθέτηση, ο Αντώνης Κανάκης στράφηκε στην πολιτεία για μια ακόμη φορά, χρεώνοντας την ευθύνη εκεί..

Έχω μάθει στη ζωή μου, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, να ζητάω συγγνώμη όταν αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεων μου, ακόμα και των συνεργατών μου ή μιας ευθύνης συνολικής. Όταν και εφόσον βέβαια την εννοώ και την πιστεύω. Κάποιες φορές βέβαια η συγγνώμη, όταν μιλάμε για τηλεοπτικό κομμάτι, ίσως να είναι και λυτρωτική.

Με μια μικρή επιφύλαξη, είτε την εννοεί κάποιος είτε όχι, είναι λυτρωτική για τον κόσμο που παρακολουθεί για το λόγο ότι: Άνθρωποι, οι οποίοι μπαίνουν στη ζωή μας μέσα από εκπομπές, όπως η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα κλπ, μπαίνουν στο σαλόνι μας με έναν τρόπο τόσο άμεσο και απτό, που ουσιαστικά ταυτιζόμαστε, γελάμε, κλαίμε και συνειδητοποιούμε ότι μπορούμε να βρίσκουμε και κοινά σημεία.

Όταν κάτι συμβαίνει και είναι τόσο σοβαρό - ένας δικός μας άνθρωπος φαίνεται ότι ουσιαστικά μας έχει προδώσει, μας έχει κάνει κακό, μας έχει θίξει, μας έχει προσβάλλει -, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, χωρίς να είναι κάποιος ο πάπας και να έχουμε άφεση αμαρτιών, είναι τουλάχιστον να ζητήσεις συγγνώμη. Η μεταμέλεια και η μετάνοια και όχι η αντεπίθεση και ο αντίλογος του "ναι μεν αλλά"... Ας πάμε λίγο κάπου αλλού, ας μεταθέσουμε και ας μετατοπίσουμε την ευθύνη... Αυτή είναι η δική μου άποψη ως τηλεθεάτρια...».

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κανάκης, είπε, μεταξύ άλλων, απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όσους συνδύασαν το περιστατικό με την κριτική που είχε ασκήσει η εκπομπή στη Λίνα Μενδώνη, που δεν παραιτήθηκε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη: 

«Το να συμψηφίζεις το Υπουργείο Πολιτισμού με μια τηλεοπτική σατιρική εκπομπή, που δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του Δημοτικού, λες "Πού ζω και τι είναι αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μου"... Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο κι αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί... Είχε βουίξει ο τόπος για τη δράση του ανθρώπου αυτού και η κυρία Μενδώνη κρυβόταν, ενώ εμείς είμαστε εδώ και αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο... Ας μας απαντήσει ο κύριος Γεωργιάδης... Εσείς που έχετε την εξουσία, πώς επιτρέπετε να λειτουργούν sites πopvoγραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο ανθρώπων, χωρίς κανένα έλεγχο; Εσείς, η πολιτεία, το επιτρέπετε αυτό το πράγμα...».