Breaking News

Τατιάνα Λύγαρη: «Δεν εγκαταλείπεις το θέατρο για να πας σε ριάλιτι, το θεωρώ ανήθικο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τατιάνα Λύγαρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τα επαγγελματικά της και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της πριν από 3,5 - 4 χρόνια, ενώ σχολίασε και το ελληνικό MeToo.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης εξομολογήθηκε: «Παντρεύτηκα σε μεγάλη ηλικία, δεν έκανα παιδιά από επιλογή, γιατί πίστευα τότε - ίσως λάθος μου - ότι δεν πρέπει να μεγαλώνουν με τη γιαγιά. Κι εγώ μεγάλωσα με τη γιαγιά μου και την ευχαριστώ γιατί η μητέρα μου εργαζόταν. Ωστόσο, εγώ ήθελα να αφιερωθώ στο παιδί μου και τρόμαζα, έλεγα "πώς θα τα καταφέρω;". Ταυτόχρονα δεν πίστευα και στο γάμο, επειδή είμαι παιδί διαζευγμένων γονιών...».

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση κάποιων νεότερων ηθοποιών να αποχωρήσουν από τις θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες συμμετείχαν, για να πάρουν μέρος σε ριάλιτι (Survivor), η Τατιάνα Λύγαρη τόνισε:

«Προσπαθώ να κατανοήσω τα νεότερα παιδιά, αλλά δεν το καταφέρνω. Όταν δεσμεύεσαι με το λόγο σου και το συμβόλαιό σου πρέπει να σκέφτεσαι και την πλευρά της παραγωγής και γενικότερα της δουλειάς. Δεν μπορείς να εγκαταλείπεις το θέατρο ανάλογα με τα κέφια σου. Το θεωρώ ανήθικο...».

Δείτε τη συνέντευξή της στο βίντεο του Mega.