Breaking News

Χ. Ρώμας για Π. Φιλιππίδη: «Μην αναμασάμε πάλι... Έχει και παιδί, πρέπει να το σεβαστούμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Πρωινού, ο Χάρης Ρώμας είπε για τις υποθέσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Είναι μια εποχή μεγάλων αποκαλύψεων. Είναι καλό να βγαίνουν πλέον τέτοια πράγματα στο φως για να μπορούν να θεραπευτούν. Και θεραπεύονται. Εγώ είμαι ευχαριστημένος κι όπως βλέπετε η κατακραυγή είναι μεγάλη. Μην τα λέμε και τα ξαναλέμε. Βεβαίως και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αξιοκατάκριτος όσο δε γίνεται. Ο κάθε Στάθης γίνεται το αρνητικό παράδειγμα γι’ αυτούς που έχουν στο μυαλό τους και ακολουθούν τέτοιου είδους τακτικές. Δεν πρέπει να γίνεται, πρέπει να καυτηριάζεται και να κυνηγείται με κάθε τρόπο.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα για κακές συμπεριφορές και μάλιστα κάποιες από τις γυναίκες αυτές, που επλήγησαν, με πήραν τηλέφωνο γιατί σκέφτηκαν ότι μπορεί να πάρω μια θέση ενισχυτική αυτής της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει. Και πήρα. Είμαι 100% εναντίον.

Βεβαίως - όπως λέει και ο δικηγόρος ή οι δικηγόροι του -, μένει να αποδειχθεί, γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο σέβομαι. Αν αποδειχθούν τα αντίθετα πρώτος εγώ και όλοι θα πρέπει να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη γιατί σίγουρα γίνεται πολύ μεγάλη ζημιά σε αυτόν τον άνθρωπο. Ωστόσο, τυγχάνει να έρχονται στη δημοσιότητα πολλές και διαφορετικές ιστορίες, που είναι ανατριχιαστικές. Δεν έχει, όμως, νόημα να αναμασάμε πράγματα... σε αυτού του είδους τις κακοποιητικές συμπεριφορές πρέπει να είμαστε όλοι εναντίον. Τελεία! Μην αναμασάμε πάλι... Έχει και παιδί, πρέπει να σεβαστούμε κι αυτό».