Breaking News

«The Voice»: Όσα έγιναν στο πρώτο Live Cross Battle - Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου, ξεκίνησαν στον ΣΚΑΪ τα Live Cross Battles 
του «The Voice of Greece».

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε στη σκηνή τους διαγωνιζόμενους. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε στο Social Media Room, μεταφέροντας στους τηλεθεατές το κλίμα από τα social, ενώ μοιράστηκε την αγωνία αλλά και τη χαρά των διαγωνιζόμενων.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να περάσουν στον ημιτελικό ερμηνευτές από τη δική τους ομάδα.

Ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει, σε πρώτη μετάδοση, το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έπαθα Αγάπη» σε μουσική Θέμη Καραμουρατιδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ενώ ερμήνευσε και το «She-Αυτή» (μουσική: Charles Aznavour, Herbert Kretzmer/πρώτη ερμηνεία Charles Aznavour/δεύτερη ερμηνεία Elvis Costello) σε ελληνικούς στίχους που έχει γράψει ο ίδιος.


Τη μοναδική της ερμηνεία χάρισε στους τηλεθεατές και η Έλενα Παπαρίζου, την οποία απολαύσαμε σε δύο τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Αποχρώσεις». Η coach ερμήνευσε το «Αδιέξοδο» (μουσική-στίχοι: Arcade- Μπάμπης Σάμης) και το «Μία σταγόνα αμαρτία» (μουσική: Arcade, στίχοι: Νίκη Παπαθεοχάρη).


Στη φάση των Cross Battles τα ζευγάρια, που ανεβαίνουν στη σκηνή, προκύπτουν από κλήρωση και δεν προέρχονται από την ίδια ομάδα. Κάθε διαγωνιζόμενος ερμηνεύει διαφορετικό τραγούδι. Το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει ποιοι παίρνουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Οι παίκτες που προκρίθηκαν από το 1ο Cross Battle είναι οι:

Ομάδα ΑργυρούΔημήτρης Κανάκης, Φανή Μελεμενή, Μάγδα Δημητρίου.

Ομάδα ΜουζουράκηΜάριος Θεοδώρου, Εύη Κουλκουβίνη.

Ομάδα ΠαπαρίζουΕλένη Ολυμπίου.

Ομάδα ΡουβάΓιώργος Γιαγκίδης, Ανδρέας Μηλιώτης.


Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, όσα έγιναν στο 1ο Live Cross Battle.