Breaking News

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Just the Two of Us» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου προβλήθηκε στον Alpha τ
ο 12ο live του «Just the Two of Us», που ήταν το 9ο διαγωνιστικό.

Για μία ακόμη φορά, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή - Μαρία Μπακοδήμου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Βίκυ Σταυροπούλου -, με την πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη να βρίσκεται στα backstage.


Στη σκηνή του μουσικού σόου βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή, έχοντας στο πλευρό της το γιο της, Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος εμφανίζεται μαζί της σε νυχτερινό κέντρο.


Εντυπωσιακές, όπως πάντα, η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ερμήνευσαν το «Αντίδοτο», βάζοντας «φωτιά» στη σκηνή του J2US.


Εκρηκτικό ήταν το performance από τη Λάουρα Νάργες, η οποία ερμήνευσε με τον Νικηφόρο το τραγούδι «Ζιγκολό», της Έλενας Παπαρίζου.


Στο τέλος της βραδιάς, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχώρησε, που ήταν η Μαρίνα Πατούλη  και ο παρτενέρ της Στέλιος Διονυσίου.


Να σημειωθεί ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει οι Δημοσθένης Τζουμάνης - Γιώτα Γρίβα, Κώστας Φραγκολιάς - Μαντώ, Ελένη Βουλγαράκη - Κωνσταντίνος Παντελίδης, Σάσα Σταμάτη - Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Αλεξάνδρου - Κέλλυ Κελεκίδου, Πηγή Δεβετζή -  Θάνος Πετρέλης και Μάρα Μεϊμαρίδη - Stan.

Επίσης, η Super Κική και ο παρτενέρ της Γιώργος Βελισσάρης είχαν επιστρέψει το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή τους, έπειτα από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίνας Πατούλη  και του Στέλιου Διονυσίου, τα ζευγάρια που συνεχίζουν στο J2US είναι:

• Χάρης Βαρθακούρης - Άννα Μαρία Ψυχαράκη
• Εβελίνα Νικόλιζα - Νίκος Μπάρκουλης
• Κατερίνα Λιόλιου - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
• Ελένη Δήμου - Μαρίνος Κόνσολος
• Νικηφόρος - Λάουρα Νάργες (αντικαθιστά την Ιωάννα Τούνη)
• Γιώργος Βελισσάρης - Super Κική
• Ειρήνη Παπαδοπούλου - Τζέιμς Καφετζής

Δείτε την αποχώρηση.