Breaking News

Wanda Nara: Το βίντεο που «αναστάτωσε» το Instagram και οι φωτογραφίες με τις αξιολάτρευτες κόρες της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για ακόμη μία φορά αναστάτωσε το Instagram η Wanda Nara, η οποία είναι παντρεμένη από το 2014 με τον 28χρονο Mauro Icardi, τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, ως δανεικός από την Ίντερ.

Τους τελευταίους μήνες η σχέση του ζευγαριού έχει εξελιχθεί σε σίριαλ. Φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν, ενώ ακολούθησαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επανασύνδεση.

Τη στιγμή που το θέμα της προσωπικής της ζωής παραμένει αδιευκρίνιστο, η 34χρονη τηλεπερσόνα και μοντέλο - που είναι (;) και μάνατζερ του συζύγου της - συνεχίζει τη δική της επαγγελματική πορεία.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, ανέβασε ένα βίντεο από τα γυρίσματα για διαφημιστικό σποτ. Σeξι όσο ποτέ, η Wanda Nara ενθουσίασε τους followers της, που απάντησαν με εκατοντάδες «θερμά» σχόλια.

Στη λεζάντα αναφέρει ότι ήταν το τρίτο διαφημιστικό σποτ της εβδομάδας στο Παρίσι, ενώ προσθέτει: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την ομάδα μου».


Να σημειωθεί ότι η Wanda Nara έχει αποκτήσει 2 αξιολάτρευτες κόρες με τον Mauro Icardi, ενώ έχει και τρεις γιους από τον προηγούμενο γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Maxi López.

Σε ανάρτηση, που έκανε το βράδυ της Πέμπτης, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες με τις κόρες της, την 6χρονη Francesca και την 5χρονη Isabella.