Breaking News

Adele: Προβλήματα στη σχέση της με τον Rich Paul οδήγησαν στην ακύρωση των συναυλιών της; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες, η Adele είχε ανακοινώσει με δάκρυα στα μάτια ότι αναβάλει τα σόου της στο Λας Βέγκας, στο ξενοδοχείο Caesars Palace. Η 33χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης είχε κάνει την ανακοίνωση μόλις μία μέρα πριν την πρεμιέρα, που ήταν στις 21 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια πηγές ανέφεραν ότι υπήρχαν διάφοροι λόγοι που ακυρώθηκαν οι παραστάσεις, που δεν είχαν σχέση με τον κορονοϊό που έπληξε την ομάδα της, όπως δήλωσε η ίδια. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Richard Johnson της εφημερίδας New York Daily News υποστήριξε ότι η Adele ακύρωσε τις εμφανίσεις της λόγω προβλημάτων στη σχέση της με τον σύντροφό της Rich Paul, ο οποίος είναι αθλητικός ατζέντης και μανατζάρει, μεταξύ άλλων, και τον σούπερ σταρ του NBA, LeBron James.

Μια πηγή τόνισε: «Υπάρχει πρόβλημα στον "παράδεισο". Γι' αυτό και δεν μπορεί να αποδώσει η Adele».

Μάλιστα, εργαζόμενοι στην ομάδα της τραγουδίστριας ισχυρίστηκαν ότι έκλαιγε στις πρόβες, τις οποίες διέκοπτε για να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Rich Paul.

Μετά την ανακοίνωσή της, σχετικά με την ακύρωση των συναυλιών της, η Adele φέρεται να επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο στο Λας Βέγκας με προορισμό το Λος Άντζελες, προκειμένου να συναντηθεί με τον  Paul.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα προβλήματα στη σχέση τους, επισημαίνεται στο δημοσίευμα της Daily Mail.

Πάντως, η Page Six ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος Scott Roeben του Casinο.com είπε χαρακτηριστικά: «Το άγχος της Adele, που σχετίζεται με τη σχέση της, την έκανε να έχει έρθει σε μία κατάσταση, στην οποία δεν είχε αυτοπεποίθηση να προχωρήσει. Δεν μπορείς να εστιάσεις εάν το μυαλό σου δεν είναι εκεί που πρέπει».


Επίσης, η Adele φέρεται να αποσύρθηκε από την προγραμματισμένη της εμφάνιση στα  BRIT Awards 2022, που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Φεβρουαρίου και θα βραβευθούν οι καλύτεροι της βρετανικής και παγκόσμιας μουσικής.

Η τραγουδίστρια είχε πει στους διοργανωτές ότι θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής, που θα γίνει στο Λονδίνο, αλλά στη συνέχεια φέρεται να ακύρωσε την εμφάνισή της.

Μια πηγή είπε στη "The Sun": «Η απόφασή της είναι ένα σημαντικό πλήγμα για τους διοργανωτές. Συζητούν με την ομάδα της για να δουν αν μπορεί να εμφανιστεί, έστω μέσω ζωντανής σύνδεσης. Είναι τεράστιο πρόβλημα, καθώς τη θέλουν να συμμετέχει με όποιον τρόπο θα συμφωνήσει η ίδια».


Πληροφορίες από: Daily Mail