Breaking News

Anita Brand: Συγκινεί η νέα ανάρτησή της για την απώλεια του πατέρα της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασε την περίοδο των εορτών με τον Χάρη Χριστόπουλο και το γιο τους, η Anita Brand βυθίστηκε στο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.

Την Πέμπτη, η γνωστή make up artist συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με το γιο της, γράφοντας στη λεζάντα:

«Κάθε μέρα μπαίνω στο Facebook να δω αν είδες τις τελευταίες φωτογραφίες που σου έστειλα για να σου πω πως πήγα τον μικρό τη βόλτα που πηγαίναμε τόσα χρόνια μαζί... μα δεν τις έχεις δει ακόμα...».

Η Anita Brand είχε γνωστοποιήσει τη δυσάρεστη είδηση πριν λίγες ημέρες, ενώ αργότερα έγραψε, μεταξύ άλλων, σε νέα ανάρτησή της:

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου στείλατε, ανησυχώντας για την κατάστασή μου και όλους εσάς που εκφράσατε τα συλλυπητήριά σας για την απώλεια του μπαμπά μου.

Ακούγεται περίεργο, αλλά η ανάγνωση αυτών των μηνυμάτων βοηθάει λίγο να απαλύνει τον πόνο μου. Νιώθω την τεράστια αγάπη σας και βοηθάει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς εκεί έξω που κάθισαν, ξοδεύοντας μια στιγμή από την πολυάσχολη ζωή τους για να μου γράψουν μερικές εγκάρδιες σκέψεις...

Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα "σπασμένα μου κομμάτια" ξανά στη θέση τους. 

Το 2021 ήταν ήδη μια τραυματική χρονιά για μένα και την οικογένεια μου. Δεν είχα επανέλθει πλήρως και προσευχόμουν στο Θεό να μην πάρει άλλο μέλος από την οικογένειά μας. Καθώς γιορτάζαμε το νέο έτος, ανακουφίστηκα και το πήρα ως ένδειξη ελπίδας (ανόητο το ξέρω αλλά το χρειαζόμουν, πίστευα ότι το 2021 ήταν τόσο απαίσιο που μόνο καλύτερες μέρες θα μπορούσαν να έρθουν μετά το τέλος του...) και σκεφτόμουν ότι τα καταφέραμε. Το 2021 τελείωσε και πίστεψα ότι όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα και θα ξεπεράσουμε αυτόν τον αβέβαιο εφιάλτη που ζούσαμε από τότε που εισήχθη ο πατέρας μου στο νοσοκομείο. Αλλά κατά βάθος ήξερα τι μας περίμενε στη γωνία. Ακούς ποτέ το ένστικτό σου;».