Breaking News

Ανχελίτα: «Βιώνω καθημερινά έναν εφιάλτη, υφίσταμαι ανελέητη συναισθηματική κακοπoίηση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το τέλος του Big Brother 2 στον ΣΚΑΪ, η Ανχελίτα πήρε θέση για το "ρoζ" βίντεο που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο και την κατέγραφε σε προσωπικές της στιγμές με τον συμπαίκτη και σύντροφό της, Παναγιώτη Πέτσα, όταν συμμετείχαν στο ριάλιτι.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ΣΚΑΪ ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του για τη διαρροή του βίvτεο: «Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή. Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου».

Χθες, Κυριακή, η τραγουδίστρια ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου βιώνω καθημερινά έναν εφιάλτη. Βρίσκομαι σε μία συνεχή κατάσταση σοκ και άρνησης. Υφίσταμαι ατελείωτη και ανελέητη συναισθηματική και όχι μόνο κακοποίηση. Δέχομαι αναρίθμητα μηνύματα μίσους και επίθεσης στα social media, τόσο για το αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος...».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Μου πήρε αρκετό χρόνο να το συνειδητοποιήσω και γι' αυτό απείχα από τα social media. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και ο Παναγιώτης και εγώ νοσήσαμε από κορονοϊό, όλα ήταν εξαιρετικά δύσκολα. Θέλω, λοιπόν, να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται αν ντρέπομαι. Ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν κι εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, αvώμαλoς, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευε τις προσωπικές τους στιγμές. Τόσο ακριβώς ντρέπομαι...».