Breaking News

Αρραβωνιάστηκε η Megan Fox - Η στιγμή της πρότασης γάμου (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρραβωνιάστηκαν η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης. Την ανακοίνωση έκανε η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο με ανάρτησή της στο Instagram.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Megan Fox και ο 31χρονος Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός (το πραγματικό του όνομα είναι Colson Baker) συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2020, στα γυρίσματα για το αστυνομικό δράμα "Midnight in the Switchgrass", σκηνοθετημένο από τον Randall Emmett, στο οποίο πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Bruce Willis και Emile Hirsch.

Να σημειωθεί ότι η Megan Fox έχει τρεις γιους με τον πρώην σύζυγό της, τον ηθοποιό Brian Austin Green (ο ένας γιος ήταν από τον προηγούμενο γάμο του Green). Ο Machine Gun Kelly δεν παντρεύτηκε ποτέ, ωστόσο έχει μία κόρη από προηγούμενη σχέση του.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν την Τρίτη. Η Megan Fox έκανε την ανακοίνωση την Τετάρτη (περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ώρα Ελλάδας).


Το βίντεο, που ανέβασε στο Instagram, δείχνει τον σύντροφό της να γονατίζει, να της φοράει το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της και στη συνέχεια να τη φιλάει. Στη λεζάντα αναφέρει:

«Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο και ζητήσαμε "μαγεία". Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε μαζί σε μια τόσο σύντομη, φρενήρη χρονική περίοδο. Με άγνοια για τη δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση από εμάς, αλλά μεθυσμένοι από την αγάπη και το κάρμα. Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ και είπα "ναι"... και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου. 1.11.22».


Πριν λίγο καιρό η Megan Fox είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή ή αλλιώς δυσμορφοφοβία.

Είναι μια διανοητική διαταραχή και χαρακτηρίζεται από τη δυσαρέσκεια και την εμμονική ενασχόληση του ατόμου με την εμφάνισή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».