Breaking News

Survivor: Αποχώρησε η Παρασκευή Σταματοπούλου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο συμβούλιο του Survivor, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Τετάρτης, οι 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση περίμεναν με αγωνία να μάθουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παρέμειναν υποψήφιοι προς αποχώρηση από την περασμένη εβδομάδα, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Οι 4 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Παρασκευή Σταματοπούλου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Σταμάτης Καλαφατάς.

Η τελική κατάταξη των υποψηφίων προέκυψε από τα ποσοστά που έδωσαν οι δύο ψηφοφορίες, η παλιά και η νέα.


Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Παρασκευής Σταματοπούλου, καθώς πήρε τις λιγότερες ψήφους.

Η 26χρονη παίκτρια είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει. «Η αποχώρηση αυτή είναι μια λύτρωση για μένα.. Νιώθω ότι αν δεν έφευγα σήμερα δεν θα μου άρεσε καθόλου αυτό που θα μου συνέβαινε... Είμαι ανακουφισμένη. Το Survivor είναι δύσκολο και δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι δεν είναι για μένα. Δεν είναι για το δικό μου στομάχι», είπε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με το βιογραφικό της, που είχε δημοσιεύσει ο ΣΚΑΪ, η Παρασκευή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοιτά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως προπονήτρια Strongman.