Breaking News

Survivor: Όλοι ενάντια στον Κατσαούνη - Μυριέλλα: «Εγώ έναν άλλον Γιώργο γνώρισα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθε αντιμέτωπος και με τις δύο ομάδες στο συμβούλιο, μετά την αποκάλυψή του για το... "στημένο" παιχνίδι, καθώς η Παρασκευή Σταματοπούλου των Μαχητών ήθελε να αποχωρήσει από το Survivor.

H Μυριέλλα Κουρεντή, που ήρθε κοντά με τον παίκτη των Μαχητών, βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν της ζητήθηκε να τοποθετηθεί. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου αυτή τη στιγμή... Δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο κανονικά, δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από τρεις προτάσεις συνεχόμενες ποτέ, καθώς έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού,.. Εγώ έναν άλλον Γιώργο γνώρισα, έναν άλλον Γιώργο ένιωσα και ένας άλλος Γιώργος με γοήτευσε και με έκανε να χαμογελάω και να νιώθω όμορφα. Συμφωνώ μ' αυτό που λένε τα παιδιά, ότι ο τρόπος του και το να "δώσει" την ομάδα του δεν είναι σωστό, δεν έπρεπε να το κάνει».

Στη συνέχεια η ηθοποιός, πριν την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που γνώρισα τον Γιώργο. Ελπίζω να βάλεις λίγο μυαλό αν φύγω και να ακούς την ομάδα σου, γιατί νομίζω ότι κανένας δεν θέλει το κακό σου».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα με όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο (οι δηλώσεις της Μυριέλλας στο 2ο και στο τελευταίο βίντεο).