Breaking News

Δέσποινα Μοίρου: «ΜeToo, YouToo, HeToo, TheyToo... αρκετά, το διακωμωδούμε πια στην Αμερική» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Δέσποινα Μοίρου, η οποία μίλησε - μεταξύ άλλων - για τις σπουδές της και την καριέρα της στην Αμερική.

Όταν ρωτήθηκε πώς ένιωσε όταν το 2020 αναδείχθηκε 4η ομορφότερη ταλαντούχα ηθοποιός, ανάμεσα σε εντυπωσιακές γυναίκες, όπως η Αντζελίνα Τζολί και η Μόνικα Μπελούτσι, η Δέσποινα Μοίρου απάντησε: «Και στις ταινίες που συμμετέχω, με κάτι τέτοιες παίζω, οπότε πια δεν μου κάνει αίσθηση. Το θεωρώ μέρος της δουλειάς».

Αναφερόμενη στο ελληνικό Μetoo, σχολίασε: «ΜeToo, YouToo, HeToo, TheyToo... αρκετά. Έχω βαρεθεί. Το διακωμωδούμε πια στην Αμερική. Εδώ είναι καινούργιο και ακόμα ασχολούνται. Ήρθε η ώρα της θείας δίκης και ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει. Δεν έχω ακούσει όσους εμπλέκονται την Ελλάδα, γιατί δεν παρακολουθώ τηλεόραση και, επίσης, δεν μου αρέσει να συμμετέχω ενεργειακά σ' αυτό».

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η Δέσποινα Μοίρου είχε δηλώσει, όταν ρωτήθηκε αν «της την έχει πέσει» ο διάσημος ηθοποιός και φίλος της Al Pacino: «Δεν θα απαντήσω ποτέ σε τέτοια ερώτηση για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό».

Δείτε στο βίντεο του Mega όσα είπε στην Ελένη Μουστάκη.