Breaking News

Γ. Παπαγεωργίου για Δ. Μιχαλάκη: «Μου κάνει... μουτράκια για τις εpωτικές σκηνές στη σειρά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στο «Mega Καλημέρα» τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε για τη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Επίσης, αναφέρθηκε στη θεατρική συνεργασία με τη μητέρα του, την ηθοποιό Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ μίλησε και για τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, την τηλεοπτική Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες».

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε παντρευτεί στη Σύρο, στις 7 Αυγούστου 2021, ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη...

«Τη Δανάη τη γνώρισα στη Σύρο ένα καλοκαίρι, που είχα πάει διακοπές με την αδελφή μου. Τη γνώρισα τυχαία σε ένα μπαρ, μέσω μιας παρέας. Τα είπαμε λίγο εκείνο το βράδυ και μετά από περίπου 7 μήνες βγήκαμε ραντεβού», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου,

Και πρόσθεσε: «Στις εpωτικές σκηνές στη "Σκοτεινή Θάλασσα" μου κάνει κάτι "μουτράκια", αλλά ξέρει - όπως κι εγώ - ότι είναι για τη δουλειά... Τα γυρίσματα δεν έχουν ίχνος ρομαντισμού... Η Δανάη μου είπε για τις εpωτικές σκηνές "Πήρες την εκδίκησή σου για ό,τι έχω κάνει στις Άγριες Μέλισσες μέχρι τώρα"!».

«Δεν μας ενόχλησαν όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν πριν το γάμο μας, αλλά μας αναστάτωσαν... Δεν περιμέναμε ότι θα απασχολήσει τόσο πολύ ο γάμος μας. Είχαμε προσπαθήσει πάρα πολύ να τελεστεί όσο πιο ιδιωτικά γίνεται», σημείωσε στο τέλος της συνέντευξης ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο.