Breaking News

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η απώλεια που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης, η Μαρίνα Λαμπροπούλου ξετύλιξε τη διαδρομή της ζωής της, από το επιτυχημένο σόου «3,2,1 ΑΝΤ1» τη δεκαετία του ’90 μέχρι και σήμερα.

Μεταξύ άλλων, η όμορφη και ταλαντούχα χορεύτρια, αλλά και κριτής του DWTS, μίλησε για το γάμο της, τη μετακόμιση στην Καβάλα, το γιο της και τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την απώλειά του το 2018, όταν έκανε νέο ξεκίνημα στη Νέα Σμύρνη... Χθες το βράδυ εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: 

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στην Αθήνα. Λόγω κάποιων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδος και αποφάσισα να τον ακολουθήσω. Πήγα κοντά, στην Καβάλα και κράτησα για ένα χρόνο τη σχολή μου στη Νέα Σμύρνη. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό, αλλά ζούσα τόσο όμορφα εκεί... Έφτιαξα δυο σχολές χορού εκεί. Αγάπησα τον άντρα μου και έγινε και το παιδάκι μας... Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, σταμάτησα να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα και αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα. 

Το 2016, ο σύντροφός μου έφυγε από τη ζωή. Τότε είχαμε χωρίσει... Ο γιος μου τον βρήκε στο κρεβάτι, τότε ήταν μόλις 6 ετών και μόνος του σε μια ξένη χώρα. Τη στιγμή που το άκουσα, σαφέστατα κατέρρευσα...

Περάσαμε δύσκολα, περνάμε δύσκολα και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε πραγματάκια έτσι ψυχικά. Είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι, προσπαθώ το γκρι να το κάνω προς το ροζ. Προσπαθώ να του περνάω τη θετική μου ενέργεια... Ο χρόνος είναι γιατρός. Μετά το θάνατο του πρώην άντρα μου έμεινα στην Καβάλα και το πάλεψα για δύο χρόνια. Είχα ασχοληθεί με χορογραφίες ΑΜΕΑ».

Δείτε τη συνέντευξη.