Breaking News

DWTS: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μπέσσυ Αργυράκη (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου το «Dancing with the Stars» επέστρεψε στο Star με το 13ο live.

Η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής υποδέχτηκαν τους 4 κριτές, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis.

Special guests, οι κριτές του GNTM, το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης.


Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση της. Το top model ήρθε αντιμέτωπο με τη... Shakira, χορεύοντας τον πιο σeξι χορό.


O Άγγελος Μπράτης «έλαμψε» στη σκηνή του «Dancing with the Stars», σε μία χορογραφία με άρωμα 90s.


Οι celebrities χόρεψαν με τους παρτενέρ τους και διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία είχαν η Μπέσσυ Αργυράκη με τον παρτενέρ της Γιούρι Ντιμιτρόφ και ο Έντουαρντ Στεργίου με την Ελισάβετ Μαντάνη.

Τα δύο ζευγάρια θα χόρευαν ξανά και στη συνέχεια η κριτική επιτροπή θα αποφάσιζε, ωστόσο σημειώθηκε ανατροπή.

Η Μπέσσυ Αργυράκη εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει, παραχωρώντας έτσι τη θέση της στον Έντουαρντ Στεργίου.


«Δεν θα ήθελα να συνεχίσω άλλο. Θα ήθελα να δω στα μάτια ενός νέου παιδιού τη συνέχεια στο παιχνίδι. Για μένα ήταν μια υπέρβαση, ήταν μια μεγάλη νίκη και ηλικιακά. Πέρασα υπέροχα και νιώθω την ανάγκη να δώσω τόπο στα νιάτα», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.


Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει οι: Γιάννης Δρυμωνάκος - Έφη Χορμόβα, Λευτέρης Μητσόπουλος - Κριστίνα Νοβακίβσκα, Ρεγγίνα Μακέδου - Γεράσιμος Μοσχόπουλος, Έλενα Τσαγκρινού - Βλαντιμίρ Μορότσκο, Victoria Hislop - Τηλέμαχος Φάτσης, Πάνος Γιαννακόπουλος - Μαρίλη Κουρτέση, Τάσος Παλαντζίδης - Αθηνά Παλαιολόγου, Δημήτρης Κοκονίδης - Δανάη Αυλωνίτη, Μαριάννα Γεωργαντή - Σπύρος Παυλίδης και Χριστίνα Βραχάλη - Αργύρης Αργυρόπουλος.

Στο DWTS συνεχίζουν 5 ζευγάρια:
  1. Dominik Stars  & Ειρήνη Λινάρδη
  2. Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ
  3. Έντουαρντ Στεργίου & Ελισάβετ Μαντάνη
  4. Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη
  5. Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ
Τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».