Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ (trailer+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» είναι ο τίτλος της νέας ρομαντικής κωμωδίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 22 Ιανουαρίου. 

Η σειρά, που θα κατακτήσει τους τηλεθεατές με το ιδιαίτερο χιούμορ και την ευαίσθητη ματιά της, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 έως τις 24:00.


Η ιστορία...

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί...

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο,  αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.

Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έpωτα. Θα τα καταφέρει;

Ας γνωρίσουμε τους βασικούς ήρωες της σειράς...

Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού)

Έξυπνη και πεισματάρα, σε κερδίζει αμέσως και της τα συγχωρείς όλα. Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο. Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται.

Αλέξανδρος (Γιάννης Τσιμιτσέλης)

Ο Αλέξανδρος (Γιάννης Τσιμιτσέλης), διακεκριμένος νευρολόγος, αναλαμβάνει τους ασθενείς του πατέρα του, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Κατερίνα. Η μητέρα του τον αποκαλεί «αμετανόητο εργένη», ο πατέρας του «αφοσιωμένο επιστήμονα», ο αδερφός του «πολύ σοβαρό». Και οι τρεις έχουν δίκιο.


Δημήτρης (Σταύρος Σβήγκος)

Ο αγαπημένος της Κατερίνας, εδώ κι εφτά χρόνια. Με αρκετά, μεγάλα και μικρά διαλείμματα. Αγαπά τις παραξενιές της, αλλά αγαπά και τις όμορφες γυναίκες γύρω τριγύρω.

Αντώνης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος)

Ο πατέρας του Αλέξανδρου. Πετυχημένος νευροχειρουργός και γιατρός της συχωρεμένης μητέρας της Κατερίνας, γι’ αυτό είναι πάντα δίπλα της.


Πέτρος (Λαέρτης Μαλκότσης)

Ο μεγάλος αδελφός του Αλέξανδρου. Δεν είναι τυχαίο που είναι παιδίατρος. Παιδί κι ο ίδιος, παρά την ηλικία του, αστείος και πλακατζής, δεν παίρνει τίποτα σοβαρά, ούτε καν τον γάμο του.

Μαρκέλλα (Βίβιαν Κοντομάρη)

Η γυναίκα του Πέτρου, μαία με σύνδρομο γυναικολόγου, ζηλεύει πολύ τον Πέτρο και δεν το κρύβει, γιατί κι εκείνος της δίνει συνέχεια λαβές.

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.


Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης

Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου

Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου

Casting: Σοφία Δημοπούλου-Φραγκίσκος Ξυδιανός

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα

Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions