Breaking News

Εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή της Καλλιθέας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ατόμων, 18χρονου και 17χρονου αλλοδαπών και 33χρονου ημεδαπού, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, ηθικής αυτουργίας σε διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απλές σωματικές βλάβες, απείθεια και παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες κλπ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Κυριακής (30/1), συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 4-1-2022 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 18χρονος αλλοδαπός.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο κατηγορούμενοι αλλοδαποί διέπρατταν συστηματικά, στην περιοχή της Καλλιθέας, κλοπές κυρίως εργαλείων αλλά και άλλων αντικειμένων, από καταστήματα και οχήματα.

Ηθικός αυτουργός στις ανωτέρω κλοπές ήταν 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος τους παρακινούσε να διαπράττουν τις κλοπές και να του παραδίδουν τα κλοπιμαία, τα οποία στη συνέχεια πωλούσε.

Εντοπίσθηκε σε ισόγειο οικοδομής, αποθηκευτικός χώρος - κρυψώνα, που χρησιμοποιείτο για την απόκρυψη των κλοπιμαίων.

Σε έρευνα στον ανωτέρω χώρο και στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εργαλείων και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και λοστός και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι έχουν διαπράξει 5 κλοπές από καταστήματα και οχήματα, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.