Breaking News

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι πλέον ένας άλλος άνθρωπος... Θα είμαι στιγματισμένη για όλη μου τη ζωή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είμαι πλέον ένας άλλος άνθρωπος, έχω απομακρυνθεί από όλους και βλέπω παντού εχθρούς... Νιώθω μόνη.... Ίσως είμαι μία σκιά του εαυτού μου. Είμαι σε στάδιο κατάθλιψης και έχω ψυχοσωματικά προβλήματα... Θα ήθελα να κάνω οικογένεια... Είμαι στιγματισμένη και θα είμαι για όλη μου τη ζωή και ελπίζω, αν κάνω παιδιά, να μη βιώσουν αυτά που βιώνω κι εγώ από την κακία του κόσμου».

Για όλα μίλησε στην κάμερα του Zougla και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο η Ιωάννα Τούνη, η οποία συγκινήθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer εξομολογήθηκε αρχικά για τον πατέρα της και τη σχέση της με τους γονείς της:

«Οι γονείς μου δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Ίσως ο γάμος δεν ήταν στον χαρακτήρα του μπαμπά μου. Έχω άλλα δύο ετεροθαλή αδέλφια, από δύο διαφορετικές μαμάδες. Ο πατέρας μου ήταν λίγο ιδιαίτερος για τα δεδομένα της τότε εποχής. Έχω μία Ελληνο-ολλανδέζα αδελφή και έναν Ελληνο-σουηδό αδελφό. Με τα παιδιά του είχε περίεργες σχέσεις. Την πρώτη φορά που τον θυμάμαι, ήταν όταν ήμουν στην τρίτη δημοτικού. Μιλούσαμε σπάνια. Δεν μου έλλειψε καθώς δεν τον γνώρισα ουσιαστικά.

Ο μπαμπάς μου ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή. Ωστόσο, τις φορές που τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο, ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός... Έχει περίπου δύο χρόνια που πέθανε... Ένιωσα θυμό, γιατί δεν παραδέχτηκε ποτέ αυτό που αποζητούσα πάντα, το να μου πει ότι δεν ήταν σωστός μαζί μου και δεν μου στάθηκε.

Είχα πάντα πρότυπο τη μαμά μου, που συνεχίζει να είναι μία δυνατή γυναίκα. Η μητέρα μου με έκανε στα 40 της περίπου. Ήταν μια γυναίκα από χωριό, οπότε η κατακραυγή του χωριού για μια γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί χωρίς να υπάρχει αρραβώνας ή γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο... Είμαι πολύ περήφανη για τη μαμά μου, είναι πάντα δίπλα μου».

Για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την εγκατέλειψε όταν διέρρευσε το reνenge pοrn βίvτεο σε βάρος της, η Ιωάννα Τούνη είπε:

«Εξαφανίστηκε εν μία νυκτί κυριολεκτικά, συγκατοικούσαμε τότε... Φυσικά και θύμωσα μαζί του, που με άφησε σε μία δύσκολη κατάσταση. Τότε έτρεχα σε δικηγόρους να βρω το δίκιο μου και παράλληλα η μαμά μου έμπαινε για ένα μεγάλο χειρουργείο. Έχει καρκίνο η μαμά μου εδώ και λίγα χρόνια. Ήμουν μόνη μου, δεν είχα κάποιον άνθρωπο να με στηρίξει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο reνenge pοrn βίvτεο, ενώ είπε για τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου:

«Είναι απόλυτα υποστηρικτικός σε ό,τι περνάω. Το πρόβλημά μου είναι και πρόβλημά του, κάτι το οποίο με στενοχωρεί και με χαροποιεί μαζί...».

Προς το τέλος της συνέντευξης, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ εξομολογήθηκε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

«Από αυτή την κατάσταση έχω χάσει τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν έχω κερδίσει τίποτα. Είμαι πλέον ένας άλλος άνθρωπος, έχω απομακρυνθεί από όλους και βλέπω παντού εχθρούς... Νιώθω μόνη.... Ίσως είμαι μία σκιά του εαυτού μου. Είμαι σε στάδιο κατάθλιψης και έχω ψυχοσωματικά προβλήματα...

Θα ήθελα να κάνω οικογένεια... Είμαι στιγματισμένη και θα είμαι για όλη μου τη ζωή και ελπίζω, αν κάνω παιδιά, να μη βιώσουν αυτά που βιώνω κι εγώ από την κακία του κόσμου».

Δείτε τη συνέντευξη.