Breaking News

Χώρισαν η Emma Roberts και ο Garrett Hedlund; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Emma Roberts και ο Garrett Hedlund αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ένα άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον, που γνωρίζει την κατάστασή τους μετά το χωρισμό τους, είπε στο People: «Είναι λυπηρό, κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν μαζί την επιμέλεια του παιδιού τους. Είναι δύσκολο».

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον Rhodes - Robert, τον Δεκέμβριο του 2020. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, οι δυο τους γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, διοργανώνοντας ένα πάρτι με θέμα το ροντέο.


Η 30χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός (και μοντέλο) έχει ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια του διάσημου πατέρα της Eric Roberts, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «The 2night Show»... Είναι ανιψιά της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Julia Roberts.

Η Emma Roberts και ο 37χρονος Αμερικανός ηθοποιός άρχισαν να βγαίνουν μαζί τον Μάρτιο του 2019. Η όμορφη ηθοποιός γέννησε τον Δεκέμβριο του 2020, ωστόσο ανακοίνωσαν τη χαρμόσυνη είδηση τον Ιανουάριο του 2021.

Η Emma Roberts ξεκίνησε την επαγγελματική πορεία της, σε μικρή ηλικία, το 2001 και έκτοτε συμμετείχε σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει κάνει εξώφυλλα για πολλά περιοδικά, όπως: Vanity Fair, Teen Vogue και Elle Girl.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Garrett Hedlund είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ένα τροχαίο, κατά το οποίο έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μια γυναίκα και τρία παιδιά. Η οικογένεια τραυματίστηκε, με τον Hedlund να κατηγορείται ότι προσπάθησε να διαφύγει χωρίς να καλέσει ασθενοφόρο, τη στιγμή που το αλκοόλ στο αίμα του ήταν διπλάσιο από το νόμιμο όριο.

Πληροφορίες από: Daily Mail