Breaking News

Η γνωριμία του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την Καρολάιν και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη γνωριμία που είχε 
εδώ και χρόνια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την αδικοχαμένη Καρολάιν και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αποκάλυψε η Κέλλυ Χεινοπώρου. Συγκεκριμένα, είπε στο Πρωινό:

«Το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή είναι 200 - 300 μέτρα μακριά από το σπίτι της Καρολάιν. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Καρολάιν από μικρό παιδί... Το 2015 η Καρολάιν είχε παίξει σε παράσταση (σ.σ. παρουσιάστηκαν πλάνα στην εκπομπή), τότε ήταν 15 ετών. Τον επόμενο χρόνο γνώρισε τον πιλότο.

Η Καρολάιν είχε ταλέντο και σκεφτόταν σοβαρά να ασχοληθεί με το θέατρο. Μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης - και ζητούσε τις συμβουλές του. Έκαναν παρέα. 

Έκαναν και καταδύσεις μαζί και, μάλιστα, κάποιοι άνθρωποι θυμούνται ότι είχαν βουτήξει και οι τρεις: η Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. 

Από το 2012, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν εκπαιδευτής καταδύσεων τα καλοκαίρια. Η Καρολάιν έκανε χρόνια καταδύσεις και, μάλιστα, είχε πάρει και διπλώματα. Δεν της έκανε ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος μαθήματα γιατί ήταν σε διαφορετικό καταδυτικό όμιλο.

Επίσης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλεγε συχνά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί».