Breaking News

Β. Τριφύλλη: «Αυτοί οι τύποι θέλουν χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό τους - Χατζηαγγελάκη, μην το ξανακάνεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάσια Τριφύλλη σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» την ατυχή φάρσα για βόμβα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, ο οποίος αναστάτωσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς το θέατρο που εργάζεται.

«Τον έδειρε κάποιος;... Αυτοί οι τύποι θέλουν 4-5 συνεχόμενα χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό τους. Χατζηαγγελάκη, μην το ξανακάνεις, δε γίνονται τέτοιες πλάκες στο θέατρο. Θα βρεθεί καμιά τρελή σαν κι εμένα και θα σε πλακώσει στα χαστούκια!», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη.

Επίσης, η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου σχολίασε: «Καταστροφική η πλάκα του Χατζηαγγελάκη, για όλους. Δεν ξέρω πώς την σκέφτηκε...».

Νωρίτερα, προβλήθηκαν στην εκπομπή οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη. Ο ηθοποιός είχε τονίσει σε δηλώσεις του σε άλλους δημοσιογράφους: 

«Μες στην καθημερινότητά μας - στις εποχές που ζούμε - λίγο πολύ όλοι κάνουμε κάποιες πλάκες, άλλες φορές επιτυχημένες κι άλλες φορές αποτυχημένες.  Η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη και από το αποτέλεσμα. Όταν η πλάκα και το αποτέλεσμά της ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου των ανθρώπων που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματά να είναι πλάκα και γίνεται σοβαρό. Γι' αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, όπως έγινε. Να διευκρινίσω ότι το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και γι' αυτό βγήκα αμέσως να τους ενημερώσω. Πέρασα μια πολύ ωραία κι ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά...».