Breaking News

Η Τούρτα της Μαμάς: Επεισόδια 14 - 15, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 20/1/22 (άλλαξε η μέρα προβολής) - Επεισόδιο 14 -
«Όλα λάθος»: Ο Ρήγας, το μυστηριώδες αγόρι με τα τατουάζ και τα δερμάτινα, έχει προκαλέσει τρομερή αναστάτωση στην, κατά τα άλλα, ψύχραιμη και κυνική Μαριλού. Η προσπάθειά της να κρατήσει κρυφή την ύπαρξη και την ταυτότητά του της έχει προκαλέσει πολύ άγχος, που αρχίζει να εκδηλώνεται στη συμπεριφορά της.

Ο Ρήγας, όμως, εμφανίζεται, για ακόμα μια φορά, απρόσκλητος στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα, κάτι που κάνει πολύ χαρούμενο τον Πάρη, ο οποίος έχει αρχίσει να εpωτεύεται τον όμορφο νέο. Παράλληλα, η Ευανθία ετοιμάζει εορταστικό δείπνο προς τιμήν του Κυριάκου και της Βέτας, για να γιορτάσει όλη η οικογένεια την επανένωσή τους. Με αφορμή το δείπνο, καλεσμένη είναι και η Ελενίτσα, ο διακαής πόθoς του Γιάγκου. Η οικογένεια της Ευανθίας και του Τάσου θα κάνει ό,τι μπορεί για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το προξενιό, αλλά φαίνεται πως η Ελενίτσα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της αλλού.  Μα, όλα λάθος, πια, σε αυτό το σπίτι!

Guest: Στο ρόλο του Ρήγα ο Αποστόλης Μπαχαρίδης.


Πέμπτη 27/1/22 - Επεισόδιο 15 - «Ποιος είναι, επιτέλους, ο κύριος Ρήγας;»: Τελικά, ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας με τα δερμάτινα; Όσο κι αν προσπάθησε η Μαριλού να τον κρατήσει μακριά από την οικογένεια, ήρθαν έτσι τα πράγματα που τελικά όλοι, σε ανύποπτες στιγμές το τελευταίο διάστημα, τον συνάντησαν. Και η Μαριλού άθελά της περιέπλεξε τα πράγματα παραπάνω, γιατί συνέστησε τον Ρήγα στον καθέναν ξεχωριστά με διαφορετικό όνομα και ιδιότητα: Μπαρτζώκας ο νυχούς, Καλημέρης ο σεκιουριτάς, Μακρίδης ο τεχνικός, Στεργίου ο δημοσιογράφος, Πετρινιώτης ο σεφ...

Όμως, τώρα, τέλος τα ψέματα. Ένα έγγραφο, που έχει στην τσάντα της η Μαριλού, αποκαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητα του Ρήγα. Αυτή την αποκάλυψη θα τη μοιραστεί μόνο με την Ευανθία. Προς το παρόν... μέχρι να προετοιμάσουν το έδαφος, για να κάνουν την αποκάλυψη σε όλη την οικογένεια Βασίλαινα...

Guests: Ο Βασίλης Αθανασόπουλος εμφανίζεται στον ρόλο του Νήλου, τραγουδιστή για την μπάντα που θα φτιάξει ο Πάρης. Επίσης, η Λουΐζα Πυριόχου εμφανίζεται ως τραγουδίστρια. Στον ρόλο του Ρήγα ο Αποστόλης Μπαχαρίδης.


Για την αρχική σελίδα "Η Τούρτα της Μαμάς" πατήστε ΕΔΩ