Breaking News

Τροχαίο ατύχημα για τη Ζωή Κρονάκη: «Όλα συνέβησαν σε δευτερόλεπτα, η ζώνη ασφαλείας με έσωσε» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα στην Εθνική Οδό μίλησε στο «Mega Καλημέρα» η Ζωή Κρονάκη. Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά-δες» της ΕΡΤ είπε στην Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Πέμπτης:

«Καθημερινά κάνω τη διαδρομή: Ηλιούπολη - Μαρούσι και Μαρούσι - Ηλιούπολη. Του Αγίου Αθανασίου είχα τη φαεινή ιδέα να πάω στο σπίτι μου από την Εθνική Οδό... Με το που βγήκα στην Εθνική Οδό, αισθάνθηκα ότι κάτι δεν θα πάει καλά και είπα από μέσα μου "Πρέπει να είμαι ιδιαιτέρως προσεκτική". 

Όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν μιλούσα στο κινητό μου τηλέφωνο, γιατί πολλοί με πήραν και με ρωτούσαν αν μιλούσα... Η ζώνη ασφαλείας με έσωσε.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα. Μάλλον εγώ έφταιγα γιατί πάντα ο τελευταίος φταίει. Έγινε ένα φρενάρισμα, η κοπέλα στο μπροστινό αυτοκίνητο πρόλαβε και έβγαλε alarm, τα οποία είδε ο οδηγός πριν από μένα και σταμάτησε, αλλά δεν πρόλαβε να με ειδοποιήσει. Εγώ έκανα εκείνη τη στιγμή αλλαγή λωρίδας και πήγα και στούκαρα πλαγιομετωπικά.

Τη στιγμή της σύγκρουσης η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια σου μέσα σε δευτερόλεπτα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι "Παναγία μου, να μην πάθω τίποτα, για τα παιδιά μου"».


Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Ζωή Κρονάκη είχε γράψει: «Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε. Για μένα ήταν ένα δυνατό τρακάρισμα στην Εθνική Οδό. Ευτυχώς φορούσα ζώνη, που σίγουρα με προστάτευσε. Να προσέχετε στους δρόμους και να φοράτε πάντα τη ζώνη σας!».