Breaking News

Ελεύθερος μετά τη σύλληψή του ο Κώστας Δόξας - Οι δηλώσεις του δικηγόρου του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κώστας Δόξας συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος.  Ο δικηγόρος του είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης:

«Η είδηση έγινε αμέσως γνωστή από την πρώην σύζυγό του, καθώς η ίδια την είχε ενορχηστρώσει. Το δικαστήριο είχε αποφασίσει ότι μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της. Οπότε μειώθηκε η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου. Η απόφαση του δικαστηρίου της επιδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2021...

Τον μήνα Ιανουάριο, ο κ. Δόξας καθυστέρησε λίγες ημέρες να καταβάλλει τη μειωμένη διατροφή, ωστόσο την κατέβαλε κανονικά.

Η τέως σύζυγος υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, παρά το γεγονός ότι ο κ. Δόξας την είχε καταβάλλει. 

Χθες, ενώ ο κ. Δόξας είχε την εβδομαδιαία προβλεπόμενη επαφή με τη θυγατέρα του, εκείνη - έχοντας λάβει τη διατροφή - τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα. Τη στιγμή που παρέδιδε τη θυγατέρα του στο σπίτι της τέως συζύγου, υπέδειξε η ίδια να τον συλλάβουν.

Τελικά ο κ. Δόξας απέδειξε ότι είχε καταβάλλει τη διατροφή και αφέθηκε ελεύθερος. Προκάλεσε την καταδίωξή του από τις αρχές, γνωρίζοντας ότι το περαστικό που καταγγέλλει είναι ψευδές. Ήδη ο συνεργάτης μου στη Θεσσαλονίκη έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον της τέως συζύγου.

Μέσα σε δέκα λεπτά, η είδηση υπήρχε σε όλα τα σάιτ, γιατί εκείνη τη διέδωσε. Κι εγώ από τα σάιτ ενημερώθηκα για τη σύλληψή του».