Breaking News

Βάνα Μπάρμπα: «Λύγισε» για την απώλεια της αδελφής της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στις 24:00 τα μεσάνυχτα, στο Open, η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της τη Βάνα Μπάρμπα, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη καθώς τα λένε όλα «Ανοιχτά». 

Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παρουσίασε ένα απόσπασμα από την αποψινή συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα συγκινήθηκε έντονα όταν μίλησε για την απώλεια της αδελφής της. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Έχω να κατέβω στα Γιάννενα πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή πήγα στα Γιάννενα, στην πατρίδα μου και τότε η μοίρα μου έπαιξε το δικό της παιχνίδι... έχανα τη Σούλα, την αδελφή μου... Δεν μπόρεσα να ξαναπάω στα Γιάννενα. Από τότε, κοντεύουν τρία χρόνια, δεν μπορώ να ξαναπάω...

Προσπαθώ να κάνω το βήμα και να ξαναπάω, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί η αδελφή μου να με περιμένει. Δεν μπορώ να ξαναδώ την πόλη μου όπως την έζησα. Γι' αυτό θα ήθελα να μην με κατηγορήσουν κάποιοι ότι τους ξέχασα και πως όταν ήθελα να γίνω βουλευτής ήμουν κοντά στην πατρίδα. Απλά ήταν πολύ έντονο αυτό που πέρασα και οι μνήμες μου δεν μου επιτρέπουν να πάω, θέλει χρόνο...».