Breaking News

Δίκη για τροχαίο Παντελίδη - Δικηγόρος Μίνας Αρναούτη: «Η ζωή της έχει καταστραφεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στη δίκη για το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου  διεκδικούν αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες, όπως και η οικογένεια του δημοφιλή τραγουδιστή, που εξακολουθεί να θεωρεί ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος...

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης. Ο Ιωάννης Κωλέττης είπε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το τροχαίο ατύχημα που έχει υποστεί. Έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει υπολειμματικές σωματικές και ψυχολογικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 περίπου χρόνια και το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορεί να εργαστεί καθώς δεν μπορεί να βρει κάποια δουλειά. Όλα αυτά θα ειπωθούν στο αστικό δικαστήριο και, βεβαίως, θα συνοδεύονται από 3 μεγάλους φακέλους με 2.000 έγγραφα, τα οποία αποτυπώνουν την ιατρική κατάστασή της εδώ και 5,5 χρόνια.

Τριάντα χρόνια ασχολούμαι με τα τροχαία ατυχήματα. Σε τέτοιους είδους υποθέσεις, οι αποζημιώσεις στη σημερινή εποχή λιγοστεύουν συνέχεια. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι εμείς δεν πρέπει να ζητάμε αυτά που θεωρούμε ότι αξίζει να πάρει ένας άνθρωπος για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί.

Σήμερα θα συζητηθούν όλα. Η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη στηρίζεται στο ό,τι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου. Για να πάρει αποζημίωση θα πρέπει να αποδειχθεί αυτό. Αλλά αυτό, από την πλευρά της ποινικής διαδικασίας, έχει αποκλειστεί με τέσσερις εισαγγελικές διατάξεις 5,5 χρόνια τώρα. Η Μίνα Αρναούτη δεν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο...».