Breaking News

Παντελίδης: Ξεκινά την Πέμπτη η δίκη για τις αποζημιώσεις - Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρχίζει την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 η δίκη για το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου  διεκδικούν αποζημιώσεις, ενώ η οικογένεια Παντελίδη εξακολουθεί να θεωρεί ότι δεν οδηγούσε ο αξέχαστος τραγουδιστής.

Ο συνήγορος της οικογένειας Παντελίδη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο Απόστολος Λύτρας είπε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Ουσιαστικά θα είναι το πρώτο δικαστήριο που θα γίνει. Είναι το δικαστήριο στο οποίο διεκδικούνται αποζημιώσεις. Η οικογένεια του Παντελίδη - ακόμα και σήμερα και με βάση τα στοιχεία που έχουμε  - θεωρεί ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής.

Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που τον είδε να φεύγει από τη λέσχη και να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού. Επίσης, από πάρα πολλά στοιχεία, ιατροδικαστικές εκθέσεις κλπ. προκύπτει ότι δεν ήταν οδηγός ο Παντελίδης.

Αποζημιώσεις διεκδικούν όλες οι πλευρές. Η οικογένεια του Παντελή θα είναι στο δικαστήριο. Θεωρώ ότι θα παρευρεθούν και η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριακού, όπως και οι ασφαλιστικές εταιρίες, οι οποίες είναι αυτές που, ουσιαστικά, αποζημιώνουν.

Επειδή είναι ένα δύσκολο θέμα, θεωρώ ότι το δικαστήριο θα καταλάβει, καθώς υπάρχουν κάποια στοιχεία συγκεκριμένα. Το πιο απλό στoιχείο θα σας πω: Υπάρχουν DNA, από τα οποία προκύπτει ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης. Θέλω, λοιπόν, να πιστεύω ότι ο δικαστής θα το δει το συγκεκριμένο θέμα».