Breaking News

Μαρία Κορινθίου: «Θύμα» της πανδημίας η παράσταση «Τζόρνταν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Θύμα» της κρίσης του κορονοϊού έπεσε και η παράσταση «Τζόρνταν» των Ανν Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι, που μετέφρασε ο Μάριος Πλωρίτης, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Κορινθίου, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη. Η όμορφη ηθοποιός είπε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»:

«Οι παραστάσεις δεν ακυρώθηκαν λόγω κάποιου κρούσματος, αλλά εξαιτίας της κατάστασης. Είχαμε σταματήσει για τις γιορτές και θα ξεκινούσαμε στις 9 Ιανουαρίου.

Στις 9 Ιανουαρίου δεν είχαν βγει τα μέτρα όταν πήρα τηλέφωνο τον συμπαραγωγό για να συζητήσουμε τι θα κάνουμε με την παράσταση. Αισθανόμουν ότι δεν πρέπει να ξεκινήσουμε. Θεωρούσα ότι θα μπαίναμε σε αναστολή και πως θα ήταν καλύτερο να μην κάνουμε καθόλου την παράσταση μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Δυστυχώς, είμαστε στον τομέα της ψυχαγωγίας, αυτή είναι η δουλειά μας. Πολλοί ηθοποιοί είναι μόνο θεατρικοί και υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αλλά, λόγω της κατάστασης, κατανοώ και τον κόσμο. Ειδικά μετά τις γιορτές, με τα πολλά κρούσματα, υπάρχει φόβος και είναι λογικό.

Επειδή εμείς σταματήσαμε πριν τις γιορτές, τότε δεν είχαμε παραστάσεις χωρίς κόσμο. Αλλά θεωρούσα ότι θα υπάρχει πρόβλημα μετά τις γιορτές. Όταν ένα άδειο θέατρο λειτουργεί και τα έξοδα τρέχουν, η παράσταση "μπαίνει μέσα".

Τώρα μπαίνουμε σε αναστολή για να πάρουμε επίδομα μέχρι 31 Ιανουαρίου. Θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου... Το λέω με τη λογική ότι η έξαρση των ιώσεων είναι μέχρι και Μάρτιο».

Δείτε το βίντεο του Mega.