Breaking News

Αντύπας: «Με τη σύζυγό μου έχουμε καψουρo-αγάπη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Αντύπα, ο οποίος μίλησε για τις μεγάλες συνεργασίες του και το ρόλο που έπαιξαν στην καλλιτεχνική του πορεία ο Γιάννης Πάριος και η Χάρις Αλεξίου. Επίσης, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε  στην αγάπη που είχε στο ποδόσφαιρο, το οποίο άφησε λόγω του πάθoυς του για τη μουσική.

O Αντύπας είναι παντρεμένος με τη Στέλλα, την οποία γνώρισε όταν εκείνη ήταν 18 χρονών και είχε πάει ως πελάτισσα στο νυχτερινό κέντρο όπου ο ίδιος τραγουδούσε. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Πρόδρομο και την Όλγα. Ο Πρόδρομος Μαζλουμίδης ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια του πατέρα του.

Ο Αντύπας μίλησε για τα εγγόνια του, ενώ είπε για τη σύζυγό του: «Έχω μια γυναίκα "βράχο"... Πιστεύω ότι κράτησε αυτή η σχέση, αυτή η αγάπη, αυτός ο γάμος, γιατί ο ένας διεκδικεί τον άλλον καθημερινά. Γνωριστήκαμε στο νυχτερινό κέντρο όταν πέταξε ένα τριαντάφυλλο και το έβαλα στο πέτο. Παραξενεύτηκε γιατί όλα τα λουλούδια τα πετούσα ξανά στον κόσμο, ενώ το τριαντάφυλλό της το κράτησα... Τότε ήταν 18 χρονών. Έχουμε καψουρo-αγάπη. Έρχεται πάντα στα μαγαζιά που τραγουδάω, κάθε βράδυ, χειμώνα - καλοκαίρι. Κάποια βράδια δεν ήρθε και μου έλειπε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο.