Breaking News

Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων, πέτυχα επαγγελματικά αλλά τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την καλεσμένη της, Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία τον περασμένο Νοέμβριο είχε μιλήσει για την απόφαση που πήρε να κάνει κατάψυξη ωαρίων, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στην εκπομπή της:

«Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί, στην οποία σκέφτομαι κι εγώ να υποβληθώ μέσα στον επόμενο μήνα. Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων, για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο και δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω κι εγώ πολλές απορίες».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά... Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω είναι ότι - επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη καθώς έχω περάσει δύσκολα προσωπικά - οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή».

«Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω κι εγώ... Σκέφτομαι πάντα το παιδί ως τον καρπό ενός έpωτα. Mπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, αλλά έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία, χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω... "Ρε γ@μ@το, μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου, αλλά στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια"... Με πιάνει όλο αυτό», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα».