Breaking News

Leonardo DiCaprio - Camila Morrone: «Απόδραση» στην Καραϊβική (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η σχέση του Leonardo DiCaprio με την Camila Morrone φέρεται να ξεκίνησε περίπου τον Δεκέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 47χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η 24χρονη συνάδελφός του και μοντέλο ναύλωσαν τη θαλαμηγό Vava II του δισεκατομμυριούχου Ernesto Bertarelli για να περάσουν τις εορταστικές μέρες της Πρωτοχρονιάς στον Άγιο Βαρθολομαίο.

Χθες, Τετάρτη, εθεάσησαν στη στεριά, όπου έκαναν βόλτες σε παραλία του νησιού της Καραϊβικής. 


Ο Leonardo DiCaprio και η όμορφη Camila Morrone συναντήθηκαν με τον ηθοποιό Lukas Haas, πριν πάνε για ψώνια με τον αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Edward Enninful. Αργά το απόγευμα επιβιβάστηκαν σε μικρό σκάφος, που τους μετέφερε στο σούπερ γιοτ.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, το ζευγάρι πέρασε μια εβδομάδα στην Καραϊβική, όπου συνάντησε τον δισεκατομμυριούχο της Amazon, Jeff Bezos, τη φίλη του Lauren Sanchez, τον μουσικό Drake και άλλα διάσημα πρόσωπα.


Να σημειωθεί ότι η ταινία "Don’t Look Up", στην οποία ο Leonardo DiCaprio συμπρωταγωνιστεί με τη Jennifer Lawrence, είχε κυκλοφορήσει σε περιορισμένες προβολές στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου 2021, ενώ ανέβηκε στην streaming πλατφόρμα του Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.


Η Camilla Morrone εθεάθη τον περασμένο μήνα στο Λος Άντζελες στα γυρίσματα της μίνι σειράς "Daisy Jones & The Six", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Τα τελευταία χρόνια έχει σημαντική παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ έχει παίξει και σε ταινίες, όπως "Death Wish" (2018) με τον Bruce Willis, "Never Goin' Back" (2018) και "Valley Girl" (2020).

Η 45χρονη μητέρα της Lucila Solá - ηθοποιός και πρώην μοντέλο - ήταν κάποτε η σύντροφος του Al Pacino.


Φωτογραφίες από: Daily Mail