Breaking News

Λ. Παπαδάκη: «Δεν έζησα την... κατάρα της Λάμψης, με τα χρήματα τελείωσα το σπίτι μου στη Ραφήνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Λουκία Παπαδάκη, η οποία πρωταγωνίστησε στη σειρά «Η Λάμψη», η οποία προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 για 14 ολόκληρα χρόνια και ήταν η μακροβιότερη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων, η  γνωστή ηθοποιός είπε στην Ελένη Μουστάκη:

«Με τα χρήματα της Λάμψης τελείωσα το σπίτι μου στη Ραφήνα. Δεν έζησα την "κατάρα της Λάμψης". Όταν έφυγα, πήγα κατευθείαν στις "Φιλοδοξίες" του Mega κι έκανα για τρία χρόνια μία καταπληκτική δουλειά. Ανήκω σε μία από τις τελευταίες γενιές ηθοποιών, που η αφετηρία τους είναι το θέατρο.

Έχω δει συναδέλφους με υπεροπτικές συμπεριφορές, άλλα είναι πολύ αστείο... Έχεις δει ποτέ κάποιον αξιόλογο άνθρωπο να έχει ύφος, τουπέ και να κάνει τρέλες; Ποτέ! Αυτοί που δε βγάζουν φωτογραφίες με τον κόσμο και δεν μιλάνε, να πάνε στο βουνό. Ξυπνάς το πρωί, "χτυπάς" έναν Άμλετ πριν τον καφέ, περνάς υπέροχα...

Είχα δεχτεί σeξουαλική παρεvόχληση και του έριξα χαστούκι. Είναι τόσο παλιό και ξεχασμένο. Δεν τον... σκότωσα κιόλας. Τώρα θα έκανα κάτι πολύ χειρότερο, θα... γελούσα.

Ο γιος μου έχει φύγει από τα 18 του χρόνια γιατί σπουδάζει. Τελειώνει φέτος Ιστορία στην Κέρκυρα και μετά θα φύγει στο εξωτερικό... σηκωτός...

Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου για να είσαι καλά, υγιής και όμορφη... Δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό μιας αισθητικής παρέμβασης γιατί μου αρέσω πάρα πολύ και με αγαπάω. Τον σύντροφό μου δε χρειάζεται να τον ταΐζω τόνους σαλάτας και κινόα, εγώ προσέχω...».

Δείτε το βίντεο του Mega.