Breaking News

Μητροπολίτης Κοζάνης - Ένταση στο Πρωινό: «Η άποψη σύρεται χρόνια κι εσείς την ανακαλύπτετε τώρα με το Metoo» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης για τις γυναίκες, όπως και το σχόλιο του γνωστού επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου σχολιάστηκαν στο Πρωινό.

«Εσείς οι γυναίκες δε μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε ήθελα να 'ξερα;», είπε χθες ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος σχολίασε: «Να αγιάσουν τα κόκκαλα του μητροπολίτη. Εγώ θυμάμαι και από μικρός στο χωριό ότι οι γυναίκες πήγαιναν περισσότερο για κουτσομπολιό στην εκκλησία... Εγώ το βρίσκω πολύ σωστό το σχόλιο του μητροπολίτη.. Για να φτάσει ο μητροπολίτης μέσα στην εκκλησία να το πει αυτό το πράγμα, τι θα ακούει κάθε μέρα και τι θα έχει ακούσει όταν εξομολογούνται οι άντρες... Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος ο μητροπολίτης».

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε εκνευρισμένη: «Έχουμε καταλάβει ότι αυτές οι δηλώσεις κι αυτά τα χασκόγελα οπλίζουν χέρια ανθρώπων; Έχουμε καταλάβει πόσες γυναικοκτονίες έχουμε στην Ελλάδα;... Τι γελάκια είναι αυτά; Ούτε στο καφενείο δεν τα λες αυτά...».

Στη συνέχεια σημειώθηκε ένταση μεταξύ Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα...

Σκορδά: Αυτό (οι δηλώσεις) είναι επικίνδυνο...
Λιάγκας: Είναι μια άποψη που σύρεται για χρόνια κι εσείς την ανακαλύπτεται τώρα γιατί ήρθε το Metoo και έγινε της μόδας.
Σκορδά: Μα μιλάς από πάνω μου τώρα... Ωραία μίλα!
Λιάγκας: Όταν με ρωτάς όμως;
Σκορδά: Δεν ρωτάω, έκανα μια τοποθέτηση...

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.