Breaking News

Miley Cyrus: Το νέο της τραγούδι και το «ατύχημα» σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Miley Cyrus χάρισε στους θαυμαστές της ένα νέο τραγούδι κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου σόου - πάρτι, που παρουσίασε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς η 29χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός παρουσίασε εορταστική εκπομπή του NBC, μαζί με τον πρωταγωνιστή του «Saturday Night Live», Pete Davidson.


Εμφανώς ανανεωμένη, φορώντας ένα κόκκινο μίνι φόρεμα, η Miley Cyrus ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «You» σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.


Πρόκειται για μία μπαλάντα, η οποία αναδεικνύει τη φωνή της, η οποία δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, ωστόσο επισκιάστηκε αρκετές φορές από το «άτακτο» παρελθόν της.


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τραγούδησε μαζί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως η Brandie Carlile, ο ίδιος ο Pete Davidson, η Saweetie, η αδελφή της Noah Cyrus κ.α. Λίγο μετά τον ερχομό του 2022, είχε μια ατυχία στη σκηνή.


Η τραγουδίστρια φορούσε ένα μικροσκοπικό, ασημί crop top, αλλά λύθηκαν οι τιράντες, με την ίδια να μένει χωρίς ρoύχo από τη μέση και πάνω. Ωστόσο δεν τα έχασε, πήγε γρήγορα στα παρασκήνια - όπου δεν σταμάτησε να τραγουδάει το «Party in the USA»! - και επέστρεψε, λέγοντας με χιούμορ: «Σίγουρα όλοι με παρακολουθείτε τώρα!».


Πριν από το «You», η Miley Cyrus είχε κυκλοφορήσει άλλα δύο singles το  2021, το «Angels like You» και το «Without You (Remix)».

Νωρίτερα, το 2020, είχε κυκλοφορήσει το τελευταίο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο «Plastic Hearts», ενώ σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο σύντομα.

Η Miley Cyrus φέρεται να είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα με τον μουσικό Maxx Morando. Οι δυο τους εθεάσησαν μαζί, σε τρυφερή στιγμή, πριν από την έναρξη του πρωτοχρονιάτικου σόου (η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από το Νοέμβριο του 2021).


Σε ό,τι αφορά την αλλαγή του χρόνου, η στιγμή ήταν εντυπωσιακή. Δείτε το βίντεο...


Με πληροφορίες από: Daily Mail