Breaking News

Ο Έντουαρντ Στεργίου και η Ελισάβετ αποχώρησαν από το DWTS - Τα ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά
τη συγκινητική αποχώρηση της Μπέσσυς Αργυράκη, το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου, στο 14ο live (ημιτελικός) του «Dancing with the Stars», η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής υποδέχτηκαν τους 4 κριτές, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis, όπως και τους 5 celebrities με τους παρτενέρ τους.

Special Guests της βραδιάς, o Ρένος Ρώτας και η παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, που έκαναν δύο ξεχωριστές εμφανίσεις.


Ο Ρένος Ρώτας, ένας ταλαντούχος ηθοποιός, απέδειξε ότι είναι και πολύ καλός χορευτής...


Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, χάλκινη παραολυμπιονίκης κολυμβήτρια, έδωσε το δικό της δυνατό μήνυμα χορεύοντας με την κριτή Μαρίνα Λαμπροπούλου, προκαλώντας συγκίνηση και θαυμασμό.



Νωρίτερα, το 14ο live άνοιξαν οι επαγγελματίες χορευτές, με μία latin-disco fusion χορογραφία.


Για ακόμη μία φορά, οι celebrities χόρεψαν με τους παρτενέρ τους και διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν η Τζώρτζια Γεωργίου με τον παρτενέρ της Αλέξανδρο Μπάχαριεφ και ο Έντουαρντ Στεργίου με την Ελισάβετ Μαντάνη.

Τα δύο ζευγάρια χόρεψαν ξανά και στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την απόφαση της κριτικής επιτροπής...


Το ζευγάρι που αποχώρησε από το DWTS ήταν ο Έντουαρντ Στεργίου και η παρτενέρ του Ελισάβετ Μαντάνη.


Ο μεγάλος τελικός του «Dancing with the Stars» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Τα 4 ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό είναι:
  1. Dominik Stars  & Ειρήνη Λινάρδη
  2. Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ
  3. Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη
  4. Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ
Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει οι: Γιάννης Δρυμωνάκος - Έφη Χορμόβα, Λευτέρης Μητσόπουλος - Κριστίνα Νοβακίβσκα, Ρεγγίνα Μακέδου - Γεράσιμος Μοσχόπουλος, Έλενα Τσαγκρινού - Βλαντιμίρ Μορότσκο, Victoria Hislop - Τηλέμαχος Φάτσης, Πάνος Γιαννακόπουλος - Μαρίλη Κουρτέση, Τάσος Παλαντζίδης - Αθηνά Παλαιολόγου, Δημήτρης Κοκονίδης - Δανάη Αυλωνίτη, Μαριάννα Γεωργαντή - Σπύρος Παυλίδης, Χριστίνα Βραχάλη - Αργύρης Αργυρόπουλος και Μπέσσυ Αργυράκη - Γιούρι Ντιμιτρόφ.

Τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».