Breaking News

Σαρμπέλ: «Μετά την απώλεια του πατέρα μου ήμουν συνέχεια άρρωστος, είχα στρες και ξαφνικά έβγαλα όγκο στο λαιμό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σαρμπέλ είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία του. Τον Απρίλιο του 2019, ο τραγουδιστής είχε εξομολογηθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δε θέλω να πω πολλά για την απώλεια του μπαμπά μου, γιατί συγκινούμαι... Είχα βγάλει έναν όγκο στο λαιμό. Όλα αυτά βγήκαν από τη στεναχώρια μου για τον μπαμπά μου».

Ο Σαρμπέλ, που μας είχε εκπροσωπήσει στη Eurovision το 2007, το βράδυ της Παρασκευής ήταν καλεσμένος στο «After Dark».

«Το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί, δυστυχώς, έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στο λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στο λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω κιόλας», είπε στον Θέμη Γεωργαντά.

Και πρόσθεσε: «Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια και νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια περίπου, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος και είχα πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στο λαιμό, ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με εγχειρήσεις και αφωνία».

Δείτε το βίντεο του Open.