Breaking News

Σ. Καρβέλα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Θ. Πανουργιά και η αναφορά στο διαζύγιο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες (30 Ιανουαρίου) είχε τα γενέθλιά του ο Θανάσης Πανουργιάς, με τον οποίο η Σοφία Καρβέλα απέκτησε δύο γιους. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2014 στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, μετά από πολλά χρόνια σχέσης.

Η Σοφία Καρβέλα επιβεβαίωσε τις φήμες των προηγούμενων μηνών, που τους ήθελαν να έχουν πάρει διαζύγιο. Ωστόσο οι δυο τους φαίνεται ότι είναι ξανά μαζί ή τουλάχιστον διατηρούν μία όμορφη σχέση.

«Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο που πήραμε). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram.


Η  Σοφία Καρβέλα έγραψε στην ανάρτησή της, στην οποία δημοσίευσε και μία σειρά από φωτογραφίες:

«Είναι τα γενέθλια αυτού του τύπου. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά πάντα γνωρίζει ακριβώς τι δεν φορούν η Izabel Goulart και η Elisabetta Canalis, οπότε μπορεί να δει και αυτό.

Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά. Για μένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ό,τι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το ήξερε. 

Έχουμε μια υπέροχη μικρή ζωή και γινόμαστε οι αληθινοί μ@λ@κες που πραγματικά είμαστε ο ένας γύρω από τον άλλον, οπότε λειτουργεί.

Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο που πήραμε). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ».